Reklama

Reklama

Hororová komedie odehrávající se na Divokém západě přináší vtipné gagy, efektní scény a hravou kombinaci několika žánrů. Vojenský dezertér Elmer Winslow (James Denton) a kovboj Luke Budd (Chris Kattan) se ocitnou na opačné straně zákona poté, co okradou obávaného šerifa Claypoola. K dvojici hrdinů na útěku se přidá ještě indiánská bojovnice Sue (Navi Rawat), která se chce pomstít americké armádě za vraždění svého kmene. Jejich plány zkomplikuje velké prokletí apače Geronima, na základě kterého se bílí lidé začnou měnit v zombie. Skupina nemrtvých nemilosrdně pronásleduje charakterově odlišné trio. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pokus o westernovo naladený hororovo komediálny film? No dajme tomu, že by to mohlo výjsť..ale sú tu ale...v prvom rade peniaze - vidieť že to nie je natočené za moc, potom prostredie a kamera, trošku viac vypilovať scenár...niektoré odpisy sú dobré a hlavne zmeniť hudbu a strih...áno moc toho tu nie je ako pozitíva, ale pozrieť ako originálne sa to dá... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý mix westernu so zombie vyvražďovačkou. Tvorcom nemožno uprieť snahu o humor, ale výsledok je rozpačitý a väčšinou sa míňa účinkom. Pri prvom pohľade na výpravu je jasné, že rozpočet bol symbolický, zápletka s Geronimovou kliatbou je nablblá a dej neexistuje. Napriek tomu dám dve hviezdy, lebo zopár fórov sa podarilo a hrdinovia mi boli svojou "jednoduchosťou" celkom sympatický. 3+/10 ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Film je inspirován starou indiánskou legendou. CITÁT - Zase chlastáš, Bene??!! Nedostaneš večer desert.......... Hned jedna z úvodních scén je na zvracení. CITÁT - Tvůj kůň se jmenuje Šmudla?......... Příběh dvou uprchlíků, z městečka, kde se objevilo zombie a jeden moc zlej šerif. Dva "dočasní" muži, kteří to chvilku musí táhnout spolu, jsou celkem čísla. Už jen scéna z plechovkou okolo 20 minuty je toho důkazem. Jenže po jejich útěku se za zvuků country hudby zrodí armáda (Ne)mrtvých a je jim v patách. CITÁT - Sežral bych koně........... Celkem pěkná hudba, vtip, černý humor, pěkné kulisy divokého západu, jen bych tvůrcům vytknul trochu větší a možná zbytečné nechutné scény, při kterých se zvedá žaludek. Někdy jsem se divil, že se rozhodli tam některé scény nechat. Jak krásně by asi vyzněl tento příběh bez pití flusanců a zvracení. CHYBA VE FILMU - Sestřelený Elmerův (James Denton) klobouk v 51 minutě letí dozadu, avšak střelec stojí za Elmerovými zády. Klobouk by tedy měl letět na opačnou stranu.......... CITÁT - Šmudlóóóóó............. Ještě jeden malý postřeh, někdy se mi hlavní aktéři zdají až zbytečně hloupí. CITÁT - Tak už máš hlad?.......... Ke konci filmu jsou nepovedené a vystřežené scény. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Dlho som premýšľal nad zombie westernom, no toto teda nenaplnilo moje očakávania. Herci sú hrozný, dej je chabý a zápletka okolo Geronimovej kliatby neuveriteľne hlúpučká. Film zachraňuje len pár dobrých scénok a masky niektorých zombie. Možno, keby to vzal do rúk Rob Zombie, vyzeralo by to inak. P.S.: James Denton nevie hrať... ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dvaja "zdrhli sme z väzenia, tak už sme banda" a Ona "Sue ako Sioux alebo Sue ako Indiánka ? - Sue ako Susan!" proti nehorázne dementným zombies "Nechaj si tú skapatú myš... prečo mi dávaš do ruky svoj penis?" Prišiel som domov vypečený ako teľa a skoro som zomrel z toľkej situačnej komiky, gagov suchých k pošťaniu a excelentného slovenského dabingu : "Nerozozná riť od bielej repy." Scénky ako - Ona našla v komore šable, tlustý nemŕtvy debil našiel ju, rinčí to tam ako hrnce v nedeľu predpoludním . . . "Čo tam toľko robí? Podkúva koňa ?" "Asi tam našla dáke striebro." Hotový som, bavil som sa ako najatý - všetkým bolo jasné, v akom asi som stave. "No to je mi ale bájka ! Je tam aj niečo o mackovi alebo namyslenom vláčiku ?" ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Sestřelený Elmerův (James Denton) klobouk v 51. minutě letí dozadu, avšak střelec stojí za Elmerovými zády. Klobouk by tedy měl letět na opačnou stranu. (Terva)
  • Zatímco se během přestřelky na šerifově obličeji objevuje zlověstný "zombie" make-up, krátce po přímém zásahu po něm není ani stopa. (Conspi)

Reklama

Reklama