Reklama

Reklama

Hororová komedie odehrávající se na Divokém západě přináší vtipné gagy, efektní scény a hravou kombinaci několika žánrů. Vojenský dezertér Elmer Winslow (James Denton) a kovboj Luke Budd (Chris Kattan) se ocitnou na opačné straně zákona poté, co okradou obávaného šerifa Claypoola. K dvojici hrdinů na útěku se přidá ještě indiánská bojovnice Sue (Navi Rawat), která se chce pomstít americké armádě za vraždění svého kmene. Jejich plány zkomplikuje velké prokletí apače Geronima, na základě kterého se bílí lidé začnou měnit v zombie. Skupina nemrtvých nemilosrdně pronásleduje charakterově odlišné trio. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Dlho som premýšľal nad zombie westernom, no toto teda nenaplnilo moje očakávania. Herci sú hrozný, dej je chabý a zápletka okolo Geronimovej kliatby neuveriteľne hlúpučká. Film zachraňuje len pár dobrých scénok a masky niektorých zombie. Možno, keby to vzal do rúk Rob Zombie, vyzeralo by to inak. P.S.: James Denton nevie hrať... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý mix westernu so zombie vyvražďovačkou. Tvorcom nemožno uprieť snahu o humor, ale výsledok je rozpačitý a väčšinou sa míňa účinkom. Pri prvom pohľade na výpravu je jasné, že rozpočet bol symbolický, zápletka s Geronimovou kliatbou je nablblá a dej neexistuje. Napriek tomu dám dve hviezdy, lebo zopár fórov sa podarilo a hrdinovia mi boli svojou "jednoduchosťou" celkom sympatický. 3+/10 ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Taková zombie blbůstka, která je vcelku zábavná a tu necelou hodinku a půl příjemně utíká. Samotný snímek se nijak nesnaží překonávat svoje možnosti průměrného až podprůměrného komediálního horůrku a na všech frontách působí nedokonale, nedotáhle a někdy i pitomě, což je zároveň ve výsledku asi jeho největší přednost, protože Chris Kattan je na tyto role jako dělaný, a když už zklamou zelení zombies, tak je to právě on anebo vcelku pěkné gore, co táhnou tento snímek k lepším zítřkům. 50% ()

Kaszos 

všechny recenze uživatele

Nápad je to určite skvelý ale výsledok? Otrasné. Vážne uvažujem, či tú jednu hviezdičku nezmením na "odpad" pretože keď vidím dvoch primitívnych cowboyov ktorý nevedia strieľať, majú neposlušné kone, snažia sa byť vtipný ale akosi im to nevychádza a nakoniec aj zabijú svoju kočku... Tak nech sa nikto nehnevá toto si nezaslúži viac ako 10% ()

G.Bookwrom 

všechny recenze uživatele

Docela se na to dalo koukat a v první polovině bylo dokonce několik momentů, ne k zasmání, ale k pousmání, takže, vzhledem k americkému smyslu pro humor, hodnotím tento film jako výbornou komedii. Ale co na tento film a jeho tvůrce říkají současní američtí aktivisté?? No řekněte, v závěru filmu si klidně snědí dva běloši indiánku............. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Zatímco se během přestřelky na šerifově obličeji objevuje zlověstný "zombie" make-up, krátce po přímém zásahu po něm není ani stopa. (Conspi)
  • Sestřelený Elmerův (James Denton) klobouk v 51. minutě letí dozadu, avšak střelec stojí za Elmerovými zády. Klobouk by tedy měl letět na opačnou stranu. (Terva)

Reklama

Reklama