Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spojenci už nějaký čas válčí na evropském kontinentu a Německu pomalu dochází síly, které mělo na počátku roku 1939. Skupinka výsadkářů je ale nucena předčasně vyskočit z hořícího letadla, a tak to k plánovanému cíli má ještě hodně daleko. Cestou narazí na hlídkující německé jednotky a většina výsadkářů v boji padne. Jejich velitele za pokaženou misi přeřadí a čeká ho další úkol, tentokrát v čele "Trestného praporu". Musí se dostat hluboko za nepřátelské linie, kde má za úkol najít německého doktora a jeho experiment "Ozyrys". Dobrodružství 1. pěchotní divize může začít... (Rodriguez)

(více)

Recenze (11)

petero 

všechny recenze uživatele

Skupinka výsadkárov sa dostavá cez nemecké línie a naráža na supervojakov ktorý sú odolnejší a znesú pár rán naviše. Niekde nablízku zrejme majú nacisti pokusné laboratórium. Treba ho zničiť... I keď je to nehorázne céčko, atmosféra vojny je solídna, skáče sa z lietadla, bojuje z tankov, všetko tu je. Dosť ma prekvapil rozbeh filmu kde prevláda akčná stránka a je kupodivu svižná a oveľa vydarenejšia ako tá hororová. Nech vás neprekvapí, že v týme je len tak mimochodom vojak meniaci sa na vlkodlaka. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

No, bat se tu opravdu neni ceho!Masky vlkoklaku i supervojaku vypadaji jak s haloweenskeho vecirku pubescentni mladeze,a bitvy pripominaji sraz valecnych priznivcu na poli u Slavkova!! Herecke vykony taktez slabe a krecovite! ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Při takovém filmu si vždy vzpomenu, jak jsme v pubertě pařili pc hry: "Wolfnštajn či Medal of Honor". Nebejt to tak amatérské, tak bych dal i větší počet hvězd. Hodně tomu sráží kamera, potom "německá verze", kterou jsem měl k dispozici (ale sem rád, aspoň sem to viděl) a některé herecké výkony. Prostě se v lese sešla parta lidí zapálených do 2WW a trochu se pobavili, palec nahoru. 30% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad (neviem prečo, ale strašne mi to pripomína Wolfensteina), ale bohužiaľ (asi) kvôli nedostatku prostriedkov sa z toho vykľula beztvará hmota, oscilujúca na hranici vojenského akčňáku a nevydareného hororu. Nepomáha tomu ani trošku zvláštna dejová štruktúra, pretože film je rozdelený na dve časti, ktoré spolu takmer nesúvisia a mohlo by sa kľudne jednať o dva nezávislé polofilmy. ()

Klay odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný mix hororu a válečného filmu, který se zřejmě lehce inspiroval Mrtvou hlídkou. Režisér ale na rozdíl Michaela Bassetta vůbec neumí pracovat s nízkým rozpočtem, takže jeho film vypadá jako snažení party amatérů, kteří si vypůjčili kostýmy z divadla, a po dvou dnech pobíhání po lese zplodili tenhle takřka nekoukatelný bordel. Úvodní "přestřelka" sice navnadí svou komičností na když už ne horor, tak alespoň neúmyslnou komedii, pak se ale až do finálového souboje skoro není čemu smát a film pouze neúprosně nudí. Masky vypadají jak vyrobené v dětském uměleckém kroužku pro postižené, gore vyjma dvou okousaných mrtvolek úplně chybí a zápletka s německými supervojáky je jak vystřižená z videoher. Tohle fakt nedoporučuju ani lidem, kteří se vyžívají ve filmovém braku. Nedokážu si představit, jak by se u toho někdo ve střízlivém stavu mohl bavit. Draculu 3000 považuju za hroznou sračku, ale chápu, že se některým líbí a radši bych si ho pustil pětkrát za sebou, než znovu shlédnout tohle. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

V jedné malé obci u Opavy,která se jmenuje Mladecko, je borec co sbírá stará vojenská auta a všechno kolem toho. Přesně takhle mi připadal tento film. Nějaký nadšenec se rozhodl natočit film (něco jako válečný horor), aby se mohl pochlubit tím co všechno za ty roky nasbíral. Masky hrozné, příběh děsný a všechno se plácalo tak nějak divně. Ti zombíci nebo co to bylo, k těm je netřeba se vyjadřovat. 0% ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

viděl jsem spoustu snahy, všem těm hercům nehercům se podařilo jakž takž vykreslit charakter své postavy a řežisér držel tempo, tudíš film extra nenudil... samozřejmě zde nechybí ani spousta absurdity a stupidity, ale to mi nikterak nevadilo, jelikož od prvních minut je jasné, že tento snímek byl pořízen z minimálních nákladů... takže pokud sem dal Psím vojákům 50%, pak Horrors of War musí mít 40% ()

goofey odpad!

všechny recenze uživatele

Nic horšího jsem v poslední době (možná nikdy) neviděl. V podstatě nulové herecké výkony i režie si neporadila absolutně s ničím, při takto zajímavém námětu. ()

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Tím, že hlavní hrdinové byli na akci za trest, připomíná tento mix hororu a válečného filmu Tucet špinavců, realističností některých bojových scén mi zas připomněl Komando. Zábavností se sice neblíží ani jednomu, zpracování taky mohlo být lepší, ale bod za nápad a bod za „Babe Ruth nummer eins“ bych přece jen dal. ()

Reklama

Reklama