Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

TerezaVanCZ 

všechny recenze uživatele

Někdy mi přijde, že někteří uživatelé zapomněli jaké je to být dítětem. Trable prcka Binka byly mým nejlepším kamarádem na videokazetě..pokaždé když jsem byla nemocná nebo se jenom nudila, rodiče vytáhli Binka a šups s ním do videa. A já se bavila a bála se, mnohokrát ve stejný moment. Teď, když jsem starší a podívám se na to s odstupem, tak vidím některé nedokonalosti, ale 5* nedává mé dospělé já, ale mé 6-ti leté. Tak mu to prosím odpusťte. ()

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj fuj fuj!!! Už nikdy!! Filmy kde je malý děcko chytřejší než všichni dospělí, kterým se do cesty staví desítky dementních a naprosto nereálných náhod jsem vždycky nenáviděl a tenhle je jeden z těch nejhorších. Ke všemu je Bink šerednej jak půlnoc, a nedá se na něj dívat, bez pocitu zhnusení. Když vidím jak přelízá několikaproudou silnici aniž by si ho kdokoliv (kromě padouchů samozřejmě) všiml, mám chuť nasednout do auta a toho malýho zmetka přejet. Do toho se ti blbý únosci celou dobu tak idiotsky tváří, že by jim každej soudnej člověk nejradši rozbil hubu. Slovy klasika, při každé z řady debilních scén ve mě šplouchá nitroglycerin. Na tohle se odpad hodí tak jako na málokterej (všeobecně celkem dobře přijímanej) film. ()

Reklama

filmator 

všechny recenze uživatele

Intelektuálnější zábava než Teletubbies, labutí píseň filmů s dítětem vzdorujícím zlodějům, kde zloději bývají stokrát sympatičtější než fracek v hlavní roli. Zde dotaženo do absurdna. Batole utíkající trojici zlodějů přes město... Některé scénky jsou zábavné, ovšem lepší by bylo natočit film pouze se třemi přiblblými padouchy a možná by to byla větší legrace, protože bychom tam neměli přeslazené mimino a jeho nejbližší včetně příšerné chůvy, ze které se později vyklubala jedna ze stars Sexu ve městě (asi ta nejméně sympatická :-) Nejlepší část je asi, když se trojice únosců ptají policisté na špatně zaparkované auto, zatímco Bink Mantegnovi podpaluje zapalovačem rozkrok. "Někdo tu griluje." následováno hasením "plápolajícího" rozkroku tak jak "jsme se to učili ve skautu." ()

MoziMedve 

všechny recenze uživatele

koukat na tento film jako rodič batolete v cca podobném věku sebou přínáší docela zvláštní nadhled. To že dítě přežije samo na stavbě nebo u gorily, budiž... ale jak dlouho má na sobě jedinou plínu a nevyvádí? a kde se krmí? co pije? Totálni fantasmagorie tento film :D Dále když na to kouknete jako dospělací tak ty rodiče jsou absolutně nesympatičtí zbohatlícia docela i sympatizuji s únoscema. No co, jako malej jsem ten film měl docela rád, tak kvůli nostalgii dávám 3/5. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov, tahle nechutnost je jeden z největších odpadů současné kinematografie. Film je vystavěn zejména na roztomilosti a nevinnosti malého fakana, který si ovšem dokáže chytře poradit s trojicí zlých strýčků. Nesmyslný scénář, zoufalá režie a zmatené výkony hlavních představitelů jsou to nejmenší, co by vám mohlo v tomhle nesmyslu vadit. Tím největším záporem je totiž to malé dítě, které dohání k šílenství nejen záporné hrdiny, ale též diváka u televizní obrazovky. Kontrastu mezi dvěma světy ani chytře pointovaných vtipů se bohužel nedočkáme. Ruce pryč. [TOP 19/7 25%] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Snímek byl v jížní Asii tak populární, že byl dokonce považován za úspěšnější film než třeba Star Wars. (griph)

Reklama

Reklama