Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou naprostou traparnu, ale diky nulovemu ocekavani, jsem se celkem dobre bavil. Samozrejme to neni nic extra, jen jednoducha rodinna komedie, ale sceny s prckem a unoscema byli vetsinou docela vtipny. Sice neco podobnyho je i v Sam doma, parchant co ma stesti a vymasteni unosci, ale to se dalo cekat, ze tohle nebude nic originalniho. Za sceny z unoscema davam 3*, jinak to stalo za hovno. ()

milous11 

všechny recenze uživatele

Krásná komedie :-D když jsem ji viděl poprvé tak jsem se řezal smíhy, ještě asi hodinu po fimu a dnes se na něj rád podívám znova... je až neuvěřitelné kam to mimčo samo všude zavítá, při své "cestě" po městě ... :-D do dnes i po letech si vzpomínám na to jak to dítě tomu jednomu chuligánovi zapálí koule v parku na té lavičce, jak tam byli ti policajti, z toho nemohu :-D ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Opět nechápu hodnocení. Víte jaká to musela být dřina pracovat s takovým batoletem? Pro mě neuvěřitelný výkon. Ano musím uznat, že ani tento film se nevyvaruje pár přehnaných scén (hlavně si mohli odpustit scénu u té opice), ale celkově to na mě působí pořád lépe než některé jiné americké slátaniny. 7/10 ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Co vám zaručeně půjde na nervy, je to mimino. Protože ho uvidíte ve všech scénách. Co vás ale zaručeně pobaví, je trio padouchů, kteří to s ním nebudou mít vůbec lehké. 👍😁 Film se skládá později s velmi vtipných scén, které trošku připomínají filmy Sám doma. 😁 Herci se zde opravdu vyblbli. 👍 Poznámka: Scéna se zapalovačem v parku, mě málem zabila. Nemohl jsem se nadechnout smíchy. 👍😂😂😂😂 Doporučuji. Hvězdiček 3 ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Intelektuálnější zábava než Teletubbies, labutí píseň filmů s dítětem vzdorujícím zlodějům, kde zloději bývají stokrát sympatičtější než fracek v hlavní roli. Zde dotaženo do absurdna. Batole utíkající trojici zlodějů přes město... Některé scénky jsou zábavné, ovšem lepší by bylo natočit film pouze se třemi přiblblými padouchy a možná by to byla větší legrace, protože bychom tam neměli přeslazené mimino a jeho nejbližší včetně příšerné chůvy, ze které se později vyklubala jedna ze stars Sexu ve městě (asi ta nejméně sympatická :-) Nejlepší část je asi, když se trojice únosců ptají policisté na špatně zaparkované auto, zatímco Bink Mantegnovi podpaluje zapalovačem rozkrok. "Někdo tu griluje." následováno hasením "plápolajícího" rozkroku tak jak "jsme se to učili ve skautu." ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • O hudbu k filmu se měl zasloužit oscarový Jerry Goldsmith, ale kvůli kolizi s pracovním rozvrhem musel odmítnout. (HellFire)
  • Pri niektorých nebezpečných záberoch na stavbe si rolu malého Binka zahral 81-centimetrový vysoký herec Verne Troyer. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama