Reklama

Reklama

Organizm

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Utajované monstrum... se probudilo k životu! Nezničitelné vraždící monstrum chystá PEKLO NA ZEMI... V dobách studené války pracovala armáda na přísně tajném projektu. Podařilo se jí vyvinout nebezpečný živý organismus, který dokáže zničit vše, co mu přijde do cesty. Vraždící monstrum získává energii z pouhého slunečního světla. Lidstvu hrozí katastrofa ve chvíli, kdy se tato dosud utajovaná armádní zbraň dostane na veřejnost a rozpoutá peklo na zemi. Učitel s tajemnou minulostí Frank Sears (Johnathon Schaech) se pokusí spolu s armádní specialistkou Carrie Freebornovou (Erica Leerhsenová) předejít katastrofě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Living Hell nie je zďaleka taký prúser, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať... Pravda, za $4,5 mega sa v dnešnej dobe dá natočiť kvalitný akčný sci-fi horor asi iba ťažko a na Organizme (výstižnejší názov než zavádzajúci Living Hell) je to dosť cítiť. Najviac si to pochopiteľne odniesla vizuálna stránka filmu - väčšina použitých CGI efektov nestojí za nič, vraziť však do tohto príbehu viac peňazí, tak by z toho mohol byť celkom slušný mazec v štýle Slizu či The Ruins. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní návrat k hrozbám uměle vytvořeného organizmu pro vojenské účely nemohl dopadnout jinak. Toto téma bylo in hlavně v osmdesátých letech a trochu výrazněji i v letech devadesátých, ale s něčím takovým přijít ještě po roce 2000 byla opravdu neskonalá odvaha. Nebo to měla být jenom taková připomínka? Na příběhu není nic originálního, nic překvapujícího. Prostě tohle tady už nejednou bylo tak co s tím. Televizní vizuální efekty nepatří sice k těm nejhorším, ale pecka to zrovna také není. Děj se, jak jinak, přísně drží už hodně dávno zavedené šablony. Jen se velmi často v tempu tlačí na pilu, jakoby to už tvůrci chtěli mít rychle za sebou. Na TV jinak standardní dílo, které mohlo dopadnout i daleko hůř. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Třetí podzemí, podlažní krypta č.12. Já to vydržel asi padesát minut a pak mě to přestalo bavit. Skousnu skoro všechny druhy organizmů, ale toto je moc i na mě. Nudné, hudebně slabé, žádná akce ani napětí. Neměl jsem komu fandit, leda tomu organizmu, ale ten je graficky tak odfláknutej až to bolí. Film obsahuje i lehkou erotickou scénu, při které by Frank musel zákonitě vykrvácet - tím myslím krev, ne sperma. Ubohé trikové efekty vzbuzují lehký úsměv a děj snímku vás pak donutí se zamyslet, proč na tu blbost vůbec koukám. No, nic, počkám až do konce, snad se alespoň pořádně zasměju. Dvojroli ve filmu si zahrál Jonathon Schaech a to jako Frank Sears a Dr. Yevgeni Tarasov. CITÁT - Chemický poplach, chemický poplach !!!!!!!! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Čekat od jakéhokoli filmu spadajícího pod Sci-Fi Channel kvalitativně alespoň průměrnou podívanou je bláhové. Living Hell (aka Organizm) je opravdu hodně špatným filmem, jehož jediným pozitivem je, že zas až tak moc nenudí. Televizní zpracování se znatelně podepsalo jak na hercích, tak hlavně na speciálních efektech, které působí spíš jak z nějaké starší počítačové hry, než z moderního filmu. Těžko můžu tenhle výtvor někomu doporučit, ale k sehnání jsou i větší zhůvěřilosti. 20%. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Film se mi zdál tak trošku nedotažený. Mnoho světlých míst se bilo s těmi temnými. Myslím, že napětí se pomalu plížilo od začátku filmu až do okamžiku kdy se otevřel tajemný barel, tou dobou napětí gradovalo, ale bohužel pak se začalo vytrácet a když člověk zjistil oč to vlastně jde, tak to postrádalo kouzlo a musím říct, že ve druhé půlce jsem se docala nudil a sledoval časomíru. Dobrý námět, ale trochu zabilý svým pojetím a zpracováním. Lehce podprůměr 46 % ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Film byl za 4 500 000 amerických dolarů natočen za 29 dní. (Terva)
  • Natáčelo se v USA ve městech Belen a Santa Fe va státě Nové Mexiko. (Terva)

Reklama

Reklama