Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina s televizní výpravou (to už epizoda z Buffy má lepší drajv), bezpohlavním námětem, nudnou doprovodnou muzikou, a výkony herců(?)- ehm jaksi nezúčastněné, jako kdyby jim během natáčení došlo, do jaký sračky se to vlastně dostali (přitom herecký ansábl není zase tak úplně dementní a mít to pod palcem režisér, co není totální retard, mohlo z toho vzejít i cosi docela zajímavýho). 1* za sexy Rhonu Mitru a tu vlčici v podprdě, jinak zívačka k uzoufání a k prostřelení stříbrným nábojem do řepy (nebo ty platěj zas pro změnu na vampíry? To je fuck). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Taká hovadina ako WAY OF THE VAMPIRE to síce nebola, ale od dobrého filmu to malo dosť ďaleko. To už radšej pretrpím oba UNDERWORLDY ako si znova pozrieť toto. Masky Stana Winstona sú tu ešte biednejšie ako v PACHU KRVI, akcia je mdlá, scenár sa dá zhrnúť do jednej vety, logika dostáva kopance od začiatku (aby motorkárom ušiel z pred nosa kamión a oni ho celý film naháňali je samo o sebe infantilné). Samozrejme je tu krásna Rhona Mitra, ale až na pár štylizovaných záberov, je väčšinu filmu v úzadí. Pred uvedením filmu sa rozprávalo o tvrdej R-kovej záležitosti, napokon je to však slabota. Aj vďaka hláške, ktorá tu zaznie pri zhasnutí svetla "Asi poistky, hneď som späť", je jasné, o čo tu ide. Carpenterovi béčkoví UPÍRI ostávajú na poli lacnej zábavy neprekonaní... Po neuveriteľne zábavnom JASON X kopanec do vajec pre všetkých fandov brakových hororov... ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Béčko jako Brno, musím snížit původní hodnocení a jednu hvězdičku bohužel ubrat. Film má velkou chybu v tom, že hned vyšumí z paměti. A přitom to tak nadějně začalo. Film jsem viděl před dvěma dny a už teď si z něho moc nepamatuju! Myslím si, že se autoři filmu zaměřili spíše na velmi pěkný DVD obal :-) ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

maly tim je vynimocne dieta, kt. moze zrusit kliatbu vsetkych skinwalkerov, ale to sa nepaci zlej odnoze tohto druhu, preto nastava honba za timikom. tak primitivny dej, a tak primitivne spracovanie a este ta drzost dodat rodinne vztahy...no pfuuuj... po case budete len odkukavat kolko este minut zbyva a pri pohlade na tie masky vam zide na um: "nepozeram to ja navrat na planetu opic?"...velmi slabulinke dielo...25% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film rozhodně není nijak složitý- dobro a zlo, tyto dvě strany chtějí zachránit respektive zabít chlapce, který je strůjcem jejich osudu. Musí zemřít nebo přežít do půlnoci svých 13. narozenin. Tak zvítězí buď kolečkáři nebo hvězdičkáři. Je pravda, že takových filmů jako je tento jsem viděl nespočet. V ničem nepřekvapí, nemá neočekávané zvraty, prostě průměr. Ale v každém případě lepší než hity typu Stmívání. Zhruba na úrovni Wolfmana s Del Torem. Takže taky 50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama