Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Skinwalkers vizuálně připomínají televizního Herkulese, akorát ten byl jistým způsobem i celkem zábavný, což se o téhle vlkodlačí blbosti nedá říct. A vypadá to, že si Kevin Sorbo založil vlastní školu herectví, protože všichni herci ve Skinwalkers hrají stejně otřesně jako on. Skinwalkers mají být akčním filmem s příměsí hororu, ale akce je zde nehorázně statická a nudná, že by za to režiséra zkopal i Chuck Norris. A pokud jde o hororovou složku, film je asi tak strašidelný a napínavý jako mexická telenovela. Tenhle film je hnus a nedokážu pochopit, jak se dostal do kinodistribuce, když například takový Crash jsme měli možnost shlédnout až na DVD. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film nemá vobec čím zaujať a to tam hrali pre mna dosť známi herci, čo tiež nejako nechápem, že do toho išli. Masky boli neskutočne trápne, aj Lon Chaney mal oveľa lepšiu a to bolo v roku 1941. Príbeh tiež stal za hovno a akcia i keď sa tvárila strašne nadupane, vyznela v konečnom dôsledku hrozne lacno ako i hlúpučké dialógy. Nechce sa mi o tomto braku viacej hovoriť, len kvôli hercom dávam 2*, ale nikomu sa nečudujem, keď dá aj odpad. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že túto úbohosť ani nemá zmysel nejak bližšie komentovať. Dejová linka bol jeden veľký chuchvalec trápnych blbín bez zjavnej náväznosti. Skrátka jedno veľké rozhárané nič. Už úvod mi prišiel veľmi zlý - tu som mal dojem, že sa pozerám na nejakú 152. časť 28. série o tom, ako na Zemi ostali iba dve skupinky vlkolakov, ktoré sa vzájomne preťahujú o jedného "zázračného" chlapca - žiadne uvedenie do deja, jednoducho systém hŕŕŕ poďme na vec, pričom sa tu všetko točilo len o tom istom a to v jednej dejovej vrstve a v jednoliatej banálnej mase utekáme-chytáme. Obsahová stránka teda nula bodov. Ale masky boli celkom slušné, to jediné ako-tak obstálo. Na hranici odpadu. 20/100 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máme tady další film o vlkodlacích,ale stejně jako Krev a čokoláda se moc nepovedl. Nápad vytvořit dvě skupiny vlkodlaků bojujících proti sobě byl dobrý,ale hůře to dopadlo s jeho filmovým provedením. Přeměna vlkodlaků byla ještě celkem slušná, ale nesmyslné až směšné přestřelky a výkyvy v ději, kdy postavy přejížděly z místa na místo (následovala zase přestřelka) hodně filmu uškodily. Hudbu jsem tam skoro ani nepostřehl. Některé scény byly zbytečně dlouhé, nudné a kdyby tam nebyly, nic by se nestalo. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Dve skupiny vlkodlakov. Jedna dobrá a jedna zlá. Avšak obe sú rovnako trápne. Zlí vlkodlaci vyzerajú ako vyslúžilé rockové hviezdy a dobrí ako vystrihnutý z nejakého náboženského magazínu. Tak neuveriteľne gumených nesympatických a ťažko zapametateľných hercov som už dlho nevidel. Príbeh, nech sa snaží tváriť akokoľvek vznešene, je predvídateľný a nezáživný. Zo sľubovaných súbojov dvoch znepriatelených skupín ostalo iba pri dvoch divokých a drsne pózerských prestrelkách a keď sa konečne dostaneme k jedinému súboju vlk vs. vlk je to hrôza. Jediným plusom sú masky, ale tie tento film určite nespasia. 40 % ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama