Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadské komediální drama v režii Jean-Marca Valléeho se odehrává v 70. letech v Montrealu. Rodina Beaulieuových má pět synů a ten, který se narodil přímo o Vánocích, dostal jméno Zachary (Marc-André Grondin). Je jiný než jeho bratři, i když se moc snaží, aby mezi ně zapadl. Má rád svého konzervativního otce a raději mu lže, než by zklamal jeho očekávání. Sexuálně zmatený Zac hledá útěchu v muzice Pink Floyd a Davida Bowieho, jež mu dovoluje snít, ale sám život ho nakonec přiměje k tomu, aby přijal svou přirozenost. A co je ještě důležitější, i jeho otec posléze pochopí, že má svého syna mít rád takového, jaký je. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Film je skvělí ale nepřijde mi že by to bylo komedie. Zařádil bych to Rodinné a Drama ?

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

v3ruu

v3ruu (hodnocení, recenze)

p.paja11.... ta písnička co zpívá otec se jmenuje Emmenez Moi od Charlese Aznavoura.

BERTHA

BERTHA (hodnocení, recenze)

Velmi pěkný snímek. Marc-André Grondin mi svou tváří velmi připomíná mého oblíbence jménem Gaspard Ulliel.

kayo

kayo (hodnocení, recenze)

tá pesnička je Minuit Chrétien alebo jednoducho Svätá noc:) - vo filme je verzia francúzskeho zboru Les Petits Chanteurs du Mont-Royal - je to napísané na konci filmu v titulkoch, a to čo otec stále vo filme spieva je Emmenez Moi od Aznavoura - inak myslím, že ten film dokonale vystihuje život a nielen preto že sú v ňom furt dokola vianoce:)...

etienne

etienne (hodnocení, recenze)

neviete nahodou ako sa vola song, resp. kto ho zlozil, ktory zneje na zaciatku filmu v kostole a spieva ho tam ten detsky CHOR, ci ZBOR...?

Mio007

Mio007 (hodnocení, recenze)

Film přesně vystihuje dobu 70 let , morálka a lidské hodnoty byli diametrálně jinde než je tomu dnes v 21 století , teď je otázka která z obou zmiňovaných dob byla zajímavější. Jen jsem nepochopil jak mohl tento pozoruhodný snímek, někdo zařadit mezi komedie, to bude asi omyl ne ? i když se mne asi jako většiny lídí netýká ano z pozice drog ani z pozice homosexuality , přesto mne film zaujal až nakonec kde jsem očekával žiletky a horkou vanu , místo toho to končí horkým objetím otce což je spíše sci-fi happy end

p.paja11

p.paja11 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička co jí otec ve filmu pořád zpívá?? kdyžtak díky

Související novinky

Zemřel režisér Jean-Marc Vallée

Zemřel režisér Jean-Marc Vallée

27.12.2021

Velice nepříjemná zpráva nás zasáhla krátce před koncem roku – oceňovaný kanadský režisér Jean-Marc Vallée zemřel nečekaně v pouhých 58 letech. Filmař stojící za oscarovým Klubem poslední naděje,… (více)

Reklama

Reklama