Reklama

Reklama

Legendární Barbar Conan je zpátky! Z kultovní komixové postavy se Conan vypracoval na ikonu stříbrného plátna, nové nadupané zpracování navíc uvidíme v kvalitním plnohodnotném 3D. Conanova touha po pomstě za smrt jeho rodičů se záhy změní v krutý boj za záchranu národů Hyborie před mocnými silami zla, ve kterém se bitvy s nelítostnými nepřáteli proplétají se souboji s odpornými monstry. Jedinou nadějí na vysvobození Hyborie ze spárů zla je Conan a jeho síla a odvaha. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 080)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi naprosto tupy zbytecny a absolutne bezpohlavni remake od mistra kokota s chorym mozkem jmenem Nispel na co tenhle traged sahne to pohrbi hluboko v zemi a uz po pravde zacinam mit strach jakou klasiku se rozhodne zprznit priste nezbyva nez doufat ze se jeste vrati Arnie a zachrani co se da cokoliv dalsiho k tomu psat je ztrata casu FUCK THIS PRODUCT!!!!! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo od počátku jasno, zálibně Conanuji od útlého věku. Již jako náctiletý jsem vždy toužil mít dlouhý a těžký meč, kterým bych se dokázal mistrně ohánět a dlouhodobým taháním za ten, kterým jsem disponoval a léty odříkání na cvičišti, jsem si svůj sen splnil. Vlastním vše, co kdy bylo o Conanování napsáno a jsem v odborných kruzích považován za experta. Bytostně nesnáším ty, kteří se na nás, Conanisty, dívají přes prsty, nebo takové, kteří mají dokonce tu drzost otírat se mi o mého milovaného Roberta Ervína. Ti si vyslouží tak maximálně výron mé upřímné nenávisti a nekonečné pohrdání. Bylo přece již mnohokráte vědecky prokázáno, že Conanie je zdravá a rozvíjí fantazii! Dovedete si jistě představit mé zděšení, když jsem se dozvěděl, že ho při nejnovějším počinu bere do ruky nějaký podivný nácek, který dosud pocákal co mohl, můj cimmerský idol má ztvárnit nějaký Momoa z Waikiki, co se tak tak vešel do tolerance povolené pigmentace, a sžíravá skepse svírala mé slabiny. Naštěstí se toho Herr Nispel zhostil se ctí a vše dopadlo nad očekávání dobře. Hutné, krvavé, temné, Conan typově skvělý, a já jsem tak schopen odpustit i těch pár maličkostí, jako to, že Cimmerie připomínala Hobitín, některé triky vypadaly jako z dílny Karla Zemana a zbytečně protahovaný konec trochu laškoval s mými hemoroidy. Téměř dokonalý zážitek mi zkurvil pouze Cinestar. Za ty prachy přece nemůžu chtít řádně klimatizovaný sál, tak jsem se při tom Conanování potil, až se mi mlžily brýle. Možná, že jim ale křivdím a byl jsem přítomen prvnímu 4D spektáklu v ČR! Vedro tam bylo jako ve Stygii a ta partička otyloňů v řadě přede mnou smrděla jako Zamorské kobky. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BUDE SE JMENOVAT ... CONAN!“....... /// To bylo tenkrát, na počátku Hyborianské éry, éry úpadky i rozkvětu, když na svět přišlo dítě zrozené v bitvě ..... - vždyť víte, prostě ten typ pohádky, ve který je potřeba pronášet chytrý moudra o tajemství oceli, projít si výcvikem meče i zvýšení IQ a přijít o taťku (hovno, nezdrhl jako ten tvůj s jinou ženskou – zabili ho). Béčkově vyvoněná ,,rozprávka“ o Conanovi a jeho zvířeně, ve který chce Pán Stínů pomocí jedný masky vládnout všem a ON je pan spravedlivý s touhou po pomstě, jehož výhodou je, že si to – i proti přesile - udělá sám. Moc nemluví (nebo by neměl) a o to víc bojuje (nebo by měl). Bitevní pole plný mečů, šípů a hnusnejch zjevů – opravdu to nedělali žádní ,,Ajnštajni“. Ale ono se na to dobře kouká, je to zvládnutý i trikově a já prostě od takovýho příběhu nečekám víc než je zdrávo. 3a½, protože kdo říká že nikdy neConanoval, dělá to dodnes! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem příznivec alternativních porodů. U toho na bojišti jsem ještě nebyl. 2.) Zjistím, že je mnohem jednodušší strčit prsty do nosu chlápkovi bez nosu. 3.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Možno som jediný, no Conan z Jasonom Momoamom sa mi páčil omnoho viac ako starý Conan z Arnoldom. Nebudem to do kosti porovnávať, ale audio-vizualizácia a obľúbenosť hercov bude u mňa vždy viac. Aj napriek takmer dvojhodinovej stopáži mi film prišiel nejaký krátky, ale vôbec sa tomu nedivím keďže som sa vôbec nenudil. ()

-OverLord-

všechny recenze uživatele

Žasnu nad tím, že remake - podle zdejších komentářů sra*ka - má podobný, ba dokonce stejný hodnocení jako původní 3 kultovní filmy s Arnoldem. Při srovnání novýho a starýho Conana bych si toho trochu vážil a aspoň jednu hvězdu navíc přihodil těm starejm flákum, který se momentálně nachází pod hranicí průměru.. ale nechci nikomu radit. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (21)

  • Conan je už druhá "barbarská" úloha Jasona Momou. Prvou bol Khal Drogo zo seriálu Hra o tróny (od r. 2011). (Macejko)
  • Velká část filmu byla natočena v Bulharsku. (Zdroj: HCE) (Krouťák)
  • Postava barbara Conana se poprvé objevila v povídkách Roberta E. Howarda v roce 1932, Conan tak stál u zrodu žánru fantasy a o dvacet let předběhl neobyčejně populární knihy J. R. R. Tolkiena. (Zdroj: HCE) (Krouťák)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Hezoun z Twilightu jako Herkules Conanovič

Hezoun z Twilightu jako Herkules Conanovič

09.04.2013

Tohle je „ten druhý Herkules". Jak už víte i z našich novinek, momentálně vznikají dva filmy o nejslavnějším starořeckém gerojovi. Ten prestižnější má Dwaynea Johnsona, kupu hvězd ve vedlejších… (více)

Rockův Herkules má konkurenci

Rockův Herkules má konkurenci

06.02.2013

A je to tu zas. Naposledy jsme se dočkali souboje dvou Sněhurek, Burton a del Toro natáčejí konkurenční adaptace Pinocchia... a dočkáme se i dvou hromad starořeckých svalů. Už víte, že Brett Ratner… (více)

Reklama

Reklama