Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Seriálek přesně pro můj vkus. Má příjemnou stopáž, která se nevleče desítky dílů, hodně tajemna, záhad a okouzlujících předmětů. Jediné co mi maličko nesedělo, bylo obasazení Petera Krause do hlavní role (přijde mi, že se ten člověk pořád lehce usmívá a ono se to přece jenom vždycky nehodí). Jinak kdybych si měla vybrat nějaký předmět, určitě by to byl klíč. Už jen na úklid by byl dokonalý. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na sci-fi chanel tak akurát, v tom čase neošúchaný námet, hoci čarovné predmety patria skôr do fantasy. Ale písal sa rok 2006, netreba očakávať zázraky a príbehovo to nesie do zaujímavej roviny, časom dostáva aj nádych takej Kingovskej atmosféry. Výhodou je, že to celé zbehne na jedno posedenie. Nevýhodou je trocha neuspokojivý záver. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

KLÍČ A HODINY: Po prvním díle jsem opravdu zvědav jak se to všechno bude dál vyvíjet. Geniální námět, který trošičku vykrádá Kingovu ságu Temná věž, konkrétněji Tři vyvolené, bohatě doplňují skvělé nápady a zakomponování (ne)obyčejných předmětů do děje. Tempo je trochu pomalejší, ale snesitelné, určitě jsem zvědav co bude dál.... Rád bych také poděkoval společnosti UPC za rozšíření programové nabídky o kanál AXN (díky tomu jsem se k LOST ROOM dostal). Jen tak dál :-). HŘEBEN A KRABIČKA: Heh, tak druhý díl je 2x tak lepší. Má mnohem větší spád a předměty jsou zajímavější. Peter Krause předvádí hodně dobrý výkon a působí mnohem líp než v první části. Tajemná atmosféra se skoro dá krájet a celá ta věc okolo pokoje číslo devět bere dech. No a ten konec... joj. Co je to za chlapa? :-) OKO A PRIMÁRNÍ PŘEDMĚT: Poslední část je rozhodně nejlepší. Pátrání po primárním předmětu se blíží ke svému konci, avšak opravdu nějáký existuje? Skončí to vůbec někdy? Závěr rozhodně nevyřešil všechno ač byl uspokojivý v rámci mini série. ZTRACENÝ POKOJ si nechal dveře otevřené k pokračování a přiznám se, že bych ho uvítal. ()

Cassandra 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších "thilleroidních" seriálů, jenž těží ze síly námětu, a hlavně z výborně načasovaného odhalování záhad pokoje. Autoři to udělali chytře - vzali postavu detektiva, se kterou se prostě musíte ztotožnit, protože nikdo vhodnější už není (Peter Krause se sice celý seriál tváří jako sfinga, ale jako sympatická sfinga :), postavili jej před kritickou situaci a dál už to celé připomíná adrenalinovou počítačovou hru. Žádné postupné se seznamování s desítkami různě zajímavých hrdinů - tady máš jednoho člověka + jeho cíl a jedem, drž se jak umíš. Jasně, nelogičnosti se najdou (postava doktora ve stylu "zničehonic jsem zešílel a teď strašně toužím po předmětech" nebo podivné chování detektivových protivníků, kteří mu jdou až příliš na ruku), ale to skvělé tempo způsobí, že tohle moc neřešíte. Jedinou větší výtku mám k závěru, to nejsou otevřená vrátka, ale obrovský kráter, o původu pokoje se skoro nic nedozvíme. Druhá série by bodla, i když nesouhlasím s tím, že by seriál měl mít hodně dílů, to by nebyl tak úderný. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Klíč, oko, hřeben, jízdenka a spousta jiných předmětů, které vám změní život, spousta neřádů, kteří by je chtěli pro sebe a uprostřed toho jeden velesympatický detektiv, který se nedopatřením stává hlavním hybatelem děje. A že s ním tahle cesta opravdu stojí za to. Oněch čtyři a půl hodinky totiž ubíhá velmi svižně, děj se zastavuje jen čistě sporadicky a z nutnosti vysvětlovaček a všechno peláší vstříc neodvratitelnému finiši. Peláší tak rychle, že je nakonec i ta dlouhá stopáž zoufale nedostatečná. Když jsem se totiž i dvacet minut před koncem dozvídal stále nové informace o světě předmětů, bylo mi jasné, že se všechno prostě vysvětlit nestihne. A že je to v tomhle případě obzvlášť škoda. Při nepatrné úpravě z toho mohl vzniknout vskutku geniální regulérní seriál. Takhle mi zůstává příběh připomínající úvodní knihu nějaké mohutné epické ságy. 85% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama