Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo???Uznávám, že jsem sledovala jen jedním okem (právě probíhala štědrovečerní večeře), ale obávám se, že ani při plném soustředění bych se nedopracovala k ničemu jinému než k mírnému zděšení. Fiona i kocour! navlečení do směšných vánočních kostýmků, kolem sebe tu hromadu zelených mrňat (fuj, já s nima mám prostě skutečný problém) a před sebou brblajícího Shreka, který nechce slavit vánoce....tak je sakra neslav a dej nám s tím pokoj. Zbytečná a moralizující slátanina, která se mi pokoušela zkazit Štědrý večer. ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Pár podařených vtípků (''I've shamed myself''), animace na úrovni a kopec moralitek o Vánocích k tomu. Oslík si celkem oprávněně zaslouží nálepku 'otravného zvířete ve skupině', protože hranici únosnosti překročil už ve třetím díle. A co se to stalo se Shrekem? Zdá se mi to, nebo je z něj naprostý podpantoflák? Dokonale průměrný a zbytečný kraťas. ()

Reklama

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Oslík: - "Vánoce jsou už za 150 dní." & Shrek: - "Vánoce. Co to vlastně je?" & (Po rozmluvě se Shrekem a Fionou na toaletě.) Fiona: - "Radši se vrátím do domu." Shrek: - "Divím se, že ještě vůbec stojí." Fiona: - "Tak jdeš už?" Shrek: - "Uh, už se nemůžu dočkat." ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jeden z mála, ale mě přijde tenhle speciál legrační. Jako malý jsem se vždy těšil, že ho budou dávat na Nově a přemlouval rodiče abychom buď měli večeři dříve nebo později, protože jsem to nechtěl prošvihnout. Dnes jsem to po spoustě letech pustil svým dětem a všichni jsme se bavili. Upřímně já asi nejvíc. Jak jsem řekl přišlo mi to vtipné a ideálně dlouhé. Samozřejmě kdyby byl takto natočen celý film asi bych tolik nejásal, ale zde mi to prostě všechno sedlo. ()

qwxyz 

všechny recenze uživatele

Jak velmi dobrý byl první film se Shrekem. Nyní už je všude a začíná se mi z něj zelenat před očima. Bohužel to není ta pěkná barva přírody, ale klasického případu, z kterého je zapotřebí vymáčknout peníze, co to jenom jde. Jen aby to nedopadlo jak se Spidermanem, který si může dáti náhrobní kámen. Škoda...44% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama