Reklama

Reklama

Kocour v botách

Trailer 3

Zamilovali jste se do něj ve Shrekovi... Teď máte v šíleně zábavném animovaném filmu možnost zjistit, kde si tenhle jedinečný kočičí frajer získal svou slávu a pár ohromných bot! Milovník, bojovník a psanec Kocour v botách (Antonio Banderas) se vydává na dobrodružství svých devíti životů, když spojuje své síly s Čiči tlapičkou (Salma Hayek) a Valdou Cvaldou (Zach Galifianakis) před závěrečným soubojem s nechvalně proslulými Jackem a Jillem (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris). Tohle je skutečný příběh nejslavnější kočky, mýtu a legendy – Kocoura v botách! (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (638)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

V Česku má obutý Kocour tu smůlu, že pracuje s narážkami na pohádky a postavičky (říkankový Humpty Dumpty aka Valda Cvalda nebo dvojice Jacka a Jill), které jsou populární v anglosaském prostředí, ale u nás o nich něco matně ví jen ten, kdo trávil dětství se zahraničními televizními animáky. Avšak sám ústřední protagonista je natolik charismatickou, sympatickou a zábavnou postavou, že film utáhne i v místech, kde na to nestačí nedostatečně vyklenutý dějový nosník a zejména v těch chvílích, kdy se odhazuje svou polidštěnou masku a vrací se ke kočičí identitě, dovede bohatě pobavit i ty diváky, kteří skrze kulturní bariéru přehlédnou některé subtilnější vtípky. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Pohádka nepohádka s žánrovými přesahy k westernu a mariachi, kde si animovaný Antonio Banderas hraje na Zorra a jeho kočičí oči ho vytáhnou z nejednoho srabu. A navzdory mým přirozeným sympatiím k šikovným odzbrojujícím kočkám, jsou mé dojmy přinejmenším rozpačité. Bude to asi řídkou zápletkou a únavným střídáním vynikajících vypointovaných scén s těmi slabšími. (Nehorázně dlouhá retrospektiva) Jako VELKÉ plus beru nebývalé jiskření mezi Banderasem a Hayek a posun k nepohádkovému konci, ale to nic nemění na tom, že se mi zdá, že Miller nevyužil všechen potenciál, který příběh o slavném Shreckově kocourovi nabízel. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: galimatyáš. Čekala jsem alespoň slabou návaznost na "Shreka", té se mi bohužel nedostalo, ale vem to čert. Mnohem horší byl prapodivný, předimenzovaný příběh protkaný nevtipnými dialogy a - co zabolelo asi nejvíc - naprosto nevýrazný Kocour. 2,5* za... já vlastně ani nevím za co. Možná za baby kocoura.:-) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

To vejce mi zpočátku vadilo. Říkala jsem si proč tam dosadili zrovna slepičí produkt? Nicméně jsem si na něj postupem času zvykla a dokonce mi jeho přítomnost připadala i vtipná. Jinak celkově zdařilý animák. Těšila mě ta spojitost se Shreckem, jako že vlastní kocourův příběh. Předpokládám, že to bylo vsazeno do doby po zlobrovi, jinak by ta kočičanda byla s ním i tam. Leda že by ho ještě před tím opustila kvůli jinému kočičímu tanečníku, tančícího latinu. Rovněž jsem byla překvapená z nezvykle nepohádkového konce, než ukázali jak si nebeská husa hraje se svým nebeským housetem, snášející zlatá vejce, na nebeských obláčcích. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

TOHLE JE PŘÍBĚH KOCOURA, KTERÝ SE STALA HRDINOU, A ODDAL SE SPRAVEDLNOSTI A NÁDHERNÝM ŽENÁM..... /// Kočičí ďábel. Chlupatej milenec. Chupacabra. Zrzavej zabiják....potvrzující pravidla, že i psanec se může stát legendou a že u hrdiny, na velikosti nezáleží (já jsem vám to holky říkal....). Příjemná animovaná groteska s atmosférou Zorra či Rodrigezovýho Desperáda, ale....bohužel (?) je jen pro děti. Jakási příběhová variace na ,,Jacka a fazolku“ chtíčem zkažený dospělý publikum neuspokojí. P.S.: Je li vám 15 a míň, klidně tam flákněte vo hvězdu víc!!!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem skvělej, úžasnej milenec,... moje jméno se stalo legendou..... Jsem kocour v .... 2.) Potřeboval bych poradit s kytkama. 3.) Jsem dítě do 15ti let a jsou věci (třeba takovej Rango), kterejm nerozumím. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu je řečeno, že Kocour (Antonio Banderas) vyrůstal bez rodiny v sirotčinci, avšak ve snímku Shrek 2 (2004) řekl, že má otce, matku i kupu bratrů. (Zackk)
  • V rámci propagační kampaně se Antonio Banderas (Kocour v botách) objevoval na několika plakátech v obležení různorodé sorty koček. (Conspi)

Související novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (více)

Reklama

Reklama