Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekto sa snažil vyťažiť z úspechu Zacha Braffa v seriáli Scrubs, podľa mňa to nevyšlo. V niektorých gagoch doslova vidíte Johna Doriana namiesto Toma Reillyho. Obaja sa správajú ako idioti, ale pokým na "Džejdým" sa zasmejem, pri Tomovi som sa iba chytala za hlavu. Je možné, že ma ovplyvnila tretia sezóna Zúfalých manželiek, ktorú som deň predtým s úľavou dopozerala, lebo z excesov "drama queen" Susan Mayerovej som už liezla po stene. A tak som v Tomovi Reillym videla Susan v mužskej podobe a chcelo sa mi kričať. Navyše, scény z rodinného života s dieťaťom sú naivné, postavy čiernobiele, scenár jednoduchučký, happyend absolútne očakávaný... všetko je tu maximálne neprekvapivé. Jediná zábavná vec v tomto filme bol hrubozrnný humor - a to je v takejto romantickej komédii zlé znamenie - je ho málo na bláznivú komédiu a priveľa na romantický "flick". ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým milovníkem komplikovaných dějů, které mi svou rafinovaností zauzlují mozkové závity, ale na to by v tomto snímku museli rozstříhat filmový pás na malé kousky a pak ho náhodně slepit. Tady se totiž pouze dva velkoměšťáci přestěhují do maloměsta, zákeřný invalida jim rozvrací manželství a to je všechno. Vtip nikde, zábava nikde, ale touha sežrat vozíčkáři jogurt ohromná a na Amandu se přitom krásně kouká. ()

Reklama

Slavusko 

všechny recenze uživatele

Uplne priemerna komedia, akych su v hollywoode stovky... Nudil som sa. Pravda je vonku, nemam za potrebu co i len kusocek priklaslovat... Aj ked nevravim, ze pointa filmu je dobra, taktiez Amanda Peet, dej je zial uplne neputavy a pocas filmu som sa mnohokrat prichytil ako sledujem zostavajuci cas... To sa mi pri "poriadnych" filmoch nestava... ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, ktorá však nenudí najmä kvôli Zachovi Braffovi a jeho komediálnemu talentu a šarmu Amandy Peet. Ako oddychovka to funguje dokonale. Má pár výborných scén - najlepšia je v manželskej poradni, kde som sa neubránil dokonca slzám smiechu. Tri hviezdy dávam preto, lebo točia sa už lepšie komédie( Zbouchnutá, Superbad atď.), ale u mňa to účel splnilo. Neočakával som bombu a príjemne som sa zabavil. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zach Braff je obrovský talent a je velmi sympatický. Na každý jeho film nebo roli se těším moc a moc. Když se k němu přidá roztomilá Amanda Peet, která stále lépe vypadá než hraje o sympatie k hrdinům není nouze. The ex však vchází na tenký led, kde se s obtíži snaží udržet na hranici vkusu a nesklouznout k trapnému humoru a laciným vtípkům. V několika okamžicích je humor opravdu úžasný (basketbalové utkání) a někdy trapný (vše okolo sexu mezi Amandou Peet a jejím spolužákem na vozíčku). Pokud všechny tyto výkyvy divák zvládne užije si slušnou komedii, která mohla být mnohem povedenějším. Snad bude mít Zach Braff příště o trochu šťastnější ruku při výběru další komedie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama