Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Britský režisér John Maybury (LÁSKA PROKLETÁ, SVĚRACÍ KAZAJKA) do svého nového snímku obsadil hereckou hvězdu Keiru Knightley, jejíž matka, Sharman MacDonald, je autorkou původní divadelní hry i scénáře. Příběh popisuje vztah známého waleského básníka Dylana Thomase (Matthew Rhys) se dvěma ženami - jeho maželkou Caitlin (Sienna Miller) a přítelkyní z dětství Verou Phillips (Keira Knightley), jejíž osud se však pojí s jiným mužem, Williamem Killickem (Cillian Murphy). Obě ženy jsou nespoutané, obě jsou okouzlující a obě po něm touží. Pro kterou z nich se rozhodne? (jjituska)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (132)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Z počiatku sa vlastne nič moc nedeje. Príbeh sa ťahá a ťahá... a ťahá. Príliš veľa poézie a spievania mu u mňa tiež moc nepridalo. Jeden " pompézny šmejd " oprašuje prach z truhlice spomienok a útočí na city ponechávajúc napospas manželku so synom, kým druhý " krváca za krajinu a platí za hriechy doma " . 36. minúta do konca filmu, zlom! Láska opadáva, jak listy zo stromov na jeseň a hrdinovia vychladnú ako uhlie v peci. Začne skutočná dráma a ja sa prebúdzam. Kiera hrá štandartne vynikajúco, ale zdá sa mi , že Sienna Miller bude čoskoro nová hviezda. No a nedá mi nepoznamenať, že Cillian Murphy so svojimi nezábudkovými očami vyzerá ako úlisné hovädo! Kľudne to mohlo mať o 30 minút menej. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Filmová adaptace divadelní hry Sharman Macdonaldové, matky Keiry Knightley... s Keirou v hlavní roli. Mno, mohlo to být mnohem horší, na to, že jde o fiktivní příběh vsazený do životopisu velšského básníka Dylana Thomase. Ale mnohem víc, než o reálie, jde o lidské osudy. Pozadí tvoří drama 2. světové od náletů na Londýn až po život na velšském venkově. Zřejmě šlo o zachycení povahy lidí v extrémních situacích (a milostné víceúhelníky), ale výsledek není ničím výjimečný. Celkově je to jen další melodram v kostýmech... s Keirou v hlavní roli. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Nejvíc zde jednoznačně vyčnívá Keira.Ona se do těch historických filmů zkrátka perfektně hodí,navíc má v sobě jakousi hepburnovkost.Zato Matthew Rhys byl spíše otravný.Na jednu stranu básník,na druhou sobecký rádoby Casanova,který nepochybuje o tom,že mu každá padne k nohám-(Co si na něm,Keiro proboha viděla?)Navíc byl po celý film tak nějak v pozadí,narozdíl od Sienny,která mě příjemně překvapila. Možná filmu trochu nadržuju kvůli Keiře a taky je tu ta moje slabost pro filmy z dřívějších dob,ale bez výčitek těch 5*dám. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Vynikající herecké výkony a hodně silné a prokreslené postavy a jejich vztahy dělají z tohoto filmu docela silný zážitek, který i přes pomalý rozjezd nakonec pořádně upoutá pozornost. Čím více si Keiru uvědomuji jako dobrou herečku, tím méně mě fyzicky přitahuje. Sienna by v tomto souboji vyhrála na celé čáře. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Nějak mi to přišlo takové překombinované, takové "dáme do toho co nejvíc příběhu a to musí zabrat". Na mě to tedy nezapůsobilo, řekla bych, že by scénář snesl proškrtání a zjednodušení. Jinak se mi scény z rozbombardovaného Londýna i z velšského venkova líbily, herecky to taky dobře šlapalo. A Keira se pěvecky hodně vyšvihla! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je částečně ukazován na různých místech během celého filmu. Nejvíce je to vidět při Caitlinině aféře jako silueta na zácloně. (HappySmile)

Reklama

Reklama