Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Kdyby se dal Grizzly Park rozdělit na první hodinu a zbytek, bylo by hodnocení obou částí dost rozdílné. Zatímco v té úvodní hodince je vše krásně našlápnuto na vyvražďování uprchlým vězněm a banda hloupých mladistvých by si to snad zde i zasloužila, zbytek filmu je odpad. Záběry na vnitřnosti, stupidní scénář a stupidní chování úplně všech (včetně medvědů a to už je co říct) tenhle film poslaly do pekel. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jelikož se na horrory dívám společně se sestrou, přikláním se i k jejímu hodnocení. Oba jsme se u tohoto filmu shodli, že byl dobrý. -Nenudili jsme se, -pěkná příroda, -dobrý námět, -skvělý výběr herců (na BIBI nikdy nezapomenu :-), -živý medvěd,.......Samozřejmě, že to není ten typický horror, plný krve, lekaček a psycho hudby, ale alespoň nějaká změna. ()

Reklama

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná sračka s vytretými tínedžermi, debilným dejom a ako čerešnička na torte je do filmu nasilu vsunutý zabijak, ktorý vyzerá ako zákazník staničnej reštaurácie po 10.kole poldeci.(nechápem, čo ten robil vo filme, za akým účelom). Jedine, čo sa mi na tejto sračke páčilo, boli pekné kozy(cice boli peknučké...), inak ODPAD V HRUBOM ŠTÝLE!!!!! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

tak tohle je taková průměrná záležitost, jejíž kvality se s postupem času zhoršují, až se dostaneme k poněkud úsměvnějšímu konci. Je vidět, že tvůrci asi neměli k dispozici moc peněz, protože akční scény nemasné, neslané - spíš taková amatérská improvizace, jak to nějak udělat, aby to působilo, že se ta hrozná věc fakt stala. ()

Maty85 odpad!

všechny recenze uživatele

No tak todle snad nemyslí vážně! Možná, že kdyby namísto titulu "horor" uváděli "komedii" dal bych i jednu hvězdičku :-D Jednoznačně tendle "céčkovej" film útočí na nejhorší film roku. Já snad ani nebudu vypisovat nic negativního, to by se tu ani nevešlo, protože úplně všechno na tomdle filmu bylo špatně! Sakra proč sem se na to díval, ještě teď mě bolý oči. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama