Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Kam se poděly tyhle.... jo nic, tohle už je zase jiná pohádka. Mno, vypadá to, že pánové Broder a Abrams mají buď značně zvrácený smysl pro humor nebo jsou sami retardi. ...mami, zjistila jsem, že život není tak jednoduchý jak jsem myslela :´( ... ale je, to víš, že je. Protože věřím, že to "chláma" byla, dávám za bradavky Christiny Ricci lepší 3 hvězdy. Teď ale vážně... retardi samozřejmě na obrazovky nepatří! ... ale ty bradavky.... ! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Síla... Tento film mě zajímal vpodstatě jen díky Christině Ricci, kterou mám moc rád... jako blondýna mi tu bohužel moc nesedla, ale jinak předvedla solidní herectví... Film samotný je to tedy hodně divný, po většinu času jsem měl lehce nepříjemné pocity, postupně je navozovalo téma, hudba, vývoj událostí... a asi nejvíce mě zaujala plesová scéna... celý film bych mohl označit jako "awkward". ()

Reklama

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Kterak povrchní husička s dokonalým životem přitroublého dívčího klubu vysoké školy a s přítelem v podobě hezouna školy se setká s momentálně zaostalým klukem, který ji otevře oči a dostane ji na svou bezprostřednost a neposkvrněnost citů. Na první pohled toto všechno zní jako docela průměrný až tuctový námět, ale tentokrát zdání klame, už jen stačí fakt, že mezi výkonnými producenty je i F.F. Coppola. Christina Ricci zde odehrává jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů, přestože začátek snímku je poněkud neucelený a poměrně nepochopitelně rychle se rozvíjí vztah mezi dvěma hlavními hrdiny. Roztěkanost však ustává ve vrcholu zápletky, kdy příběh má spád a šokující pokračování. Průšvih nastává na samotném konci, který je přespříliš překombinovaný a zbytečně potápí film do vod zbytečného klišé a to je velká škoda. Ale čert to vem, příjemně jsem se bavil a děkoval bohu, v kterého nevěřím, že v Americe dokáží natočit i trochu hlubší film. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět je zde dost pohřbený některými zcela nelogickými dějovými zvraty a taky samým závěrem snímku. Zkrátka a dobře, některé věci by se doopravdy odehrály určitě jinak než v tomhle filmu, o tom není pochyb. A problémem je, že je to tam sakra vidět. Další otazka zní, jestli to celé nebylo myšleno jako dost zvrácená parodie, čemuž se mi nechce moc věřit. PS: Scéna s hořícím autem byla buď naprosto mimo, a nebo byl ten film opravdu parodie. :-)) ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu jsem totálně zmatená. Čím déle jsem se na něj dívala, tím silnější jsem měla pocit, že jde o parodii. Scéna, kdy členky spolku spolu s Kentem poklekají před Carolyn a prosí ji, aby se k nim vrátila, patetické promluvy, grimasy a gesta všech "sester" vůbec, několikanásobný výbuch auta padajícího z útesu (podle IMDB je tahle scéna převzatá z filmu Hudson Hawk), to přeci nemohl nikdo myslet vážně! Na druhou stranu, že by si politicky korektní Amerika troufla vtipkovat na účet handicapovaných, mi nepřipadá moc pravděpodobné. Takže jak to hodnotit? Jestli to opravdu bylo míněno vážně, je to megaodpad. Já ale přesto věřím, že šlo o nadsázku. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama