Reklama

Reklama

Diamantoví psi

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lovců pokladů se vydává za dlouho ztraceným pokladem - buddhistickým diamantovým artefaktem nesmírné ceny, který je prý ukryt v mongolských horách. Hledači si jako průvodce najmou dobrodruha, bývalého vojáka americké armády, Ronsona. Nikdo z nich však netuší, že tato výprava změní celý jejich život… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tento film mě nalákalo jméno hlavního herce - D. Lundgren. Zda-li pak ze sebe dokáže tento stárnoucí chlapík vytáhnout působivou akci, jako tomu bylo v dřívějších letech. Bohužel, dočkal jsem se pouze zklamání .. celé tohle přehrávané divadlo postrádá jakoukoli jiskru, zápal akčních scén,zajímavý děj .. zkrátka něco, co by člověka bavilo. Je to jen velmi chudá a odrbaná akční podívaná, která nezaujme vlastné ničím. [28%] ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mě osobně se film docela líbil. Není to sice kdo ví co, to je jasný, ale bavil jsem se. Přestřelky, sestříhaný bitky, Lundgren vypadá jak nějaký monstrum a nikdo proti němu nemá žádnou šanci. Prostředí, kde se film natáčel, je tradičně ubohé, prostě se šetřilo, kde se dalo. Jinak ale přestřelky dobře natočený, pořád se tak něco děje, takovej akční dobrodružnej film. Na konci jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. Ta jedna hvězda je zde za Lendgrena, starej obrovskej vysušenej ranař, ze kterýho jde strach už od pohledu ... ()

Reklama

RedBoryyys odpad!

všechny recenze uživatele

Nezvládl jsem ani dokoukat,Prima COOL má dar pustit skvělý film,nebo paranoidní propadák,narozdíl od vtipných "B" filmů třeba s Michaelem Dudikoffem,či Ericem Robertsem,tohle vtipné nebylo,celou dobu jsem akorát přemýšlel,zda je Dolph opravdu ožralý,nebo to jen hraje,při druhé reklamě jsem to už vzdal a ovladačem trápení mé mysli ukončil... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nudné laciné béčko s neskutečně toporným Dolphem Lundgrenem v hlavní roli. Očekávat exotickou tombraiderovku bylo hodně naivní, v hrobce (jedna místnost velikosti panelákového obýváku) strávíme cca 3 minuty, a přestože se děj odehrává ve Středním Mongolsku, vidět není nic, co by nemohlo být natočeno někde v lomu za Prahou. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Velice primitivní, avšak realisticky provedený snímek z oblasti Mongolska, což se také velmi cenní. Žádný přehnaný akční scény a nic takového, prostě klídek a plno mrtvol kolem. Klidně bych i přidal na hodnocení za výbornýho Lundgrena, bez něhož by asi film neměl vůbec žádnou cenu, ale na druhou stranu jde občas vidět, že už víceméně mele z posledního a pohybuje se spíš jako nějaký důchodce na přechodu pro chodce. O dost víc se mi líbila od Lundgrena "Krvavá pomsta" z téhož roku. A poslední věta z obsahu o filmu zde uvedenou "Nikdo z nich však netuší, že tato výprava změní celý jejich život…" bych změnil na "Nikdo z nich však netuší, že tato výprava bude jejich poslední" ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Pôvodný režisér Shimon Dotan bol počas natáčania vyhodený a nahradený Dolphom Lundgrenom. (m.a.t.o.)
  • Do čínských kin se film dostal až v roce 2009. (Cheeker)
  • Natáčení probíhalo v Mongolsku od září do listopadu roku 2006. (Terva)

Reklama

Reklama