Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na neobydlenou planetu Archa přilétá vědecká expedice, která má ověřit, zda je prostředí nedávno objevené planety vhodné pro život lidí. Zakrátko se začnou na Arše dít podivné věci. Členové expedice postupně objeví, že průvodcem tajemných úkazů je malý chlapec, dítě pozemských astronautů, kteří zde kdysi ztroskotali. Chlapce zachránila a vychovala vyspělá a nepostižitelná civilizace, která je na Arše doma a nepřeje si být odhalena. Kolem chlapce - kosmického Mauglího - se roztočí řada dramatických událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

LuckaV

LuckaV (hodnocení, recenze)

Film byl natočen podle sci-fi románu bratří Strugackých Špunt. A takto přesně si představuji film natočený podle knižní předlohy. Přesně tak, jak to bylo ve filmu, jsem to já viděla, když jsem knížku četla. Souhlasím s Pakobylkou - ten film dávali jen jednou jedinkrát a taktéž by mě zajímalo, co je s ním v nepořádku, že ho nelze znovu zařadit do televirního programu.

na příspěvěk reagoval A.L.E.S.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Vážení, tak to vypadá že tohle je jediný právoplatný celovečerní neabsolventský sci-fi film od roku 1990 do roku 2007 v ČR :-(

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Je to už strašně dávno, co "Nesmluvená setkání" vysílala ČT, hádám, že jsem je viděla krátce poté, co byla natočena. Do háje zeleného, některé české filmy se opakují při každé příležitosti donekonečna pořád dokola, a to snad střídavě na všech hlavních TV stanicích, co je zrovna na tomhle špatného, že ho žádná z televizí nezařadí do programu?

Reklama

Reklama