Reklama

Reklama

Kontakt

  • Sovětský svaz Контакт
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi
Sovětský svaz, 1978, 10 min

Obsahy(1)

Krátký film s jednoduchým poselstvím; kde je dobrá vůle, je porozumění možné napříč vesmírem. To, co začalo jako obyčejný den procházkou na louce, stalo se pro mladého muže dnem setkání s životem z jiné planety. Na jedné straně strach a odpor, na druhé straně zvědavost a zájem. Najdou ti dva společnou řeč? A je vůbec třeba mluvit? (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (4)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Hudba nakonec zabrání nedorozumění mezi obyvateli dvou světů. Na školních nástěnkách bývalo něco jako "hudba je jazyk srdce." Třeba to není až taková fráze. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Výtvarně lehce nesourodá >дaдa-фи< se zjevnou inspirací v beatlovské poetice, zato však se zajímavým hudebním podkresem, mmj. coby patafrázemi >kmotrovských< témat mistra Nina Roty... :-) - - - P.S. Ejhle zde pro nepoučené fandíky a milé emzáky jinou procítěnou verzi a mnohé další...: http://www.youtube.com/watch?v=UmwDTlrt3k0 - - - - - (Poprvé viděno 2.6.2011 na YouTube, hodnocení 9., komentář zde jako druhý - 2.6.2011) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ńatáhnutá hříčka o jednom ruském dvojníku Johna Lennona a vesmírném slimáku... Lehce vykradeno ze žluté ponorky, ale mající lepší animaci, příhodnější délku, škoda několika minut na víc, které vyloženě překáží a faktu, že děj samotný na mě působil až moc hřejivě a všeobecně příliš lidskózně (obzvláště co se vesmírného sliza týče). ()

Reklama

Reklama