Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie z nově otevřené dílny Roba Schneidera. Tak trio Schneider, Stiller, Sandler už pro letošek natočili každý svým způsobem ten "svůj" film a "Ten Největší" mi přijde rozhodně nejzábavnější. Na rozdíl od "Tropické Bouře" tento počin neobsahuje chvilkové fáze nudy a na rozdíl od "Zohana" se neschyluje k trapnosti. Snad jen ten konec je trošku přehnanější než-li by musel být, ale i tak se tento snímek drží v určitých hranicích slušného humoru. Velmi dobré, zajímavé, zábavné! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se člověk koukne na komedii, od které čeká, že se u ní pobaví, a ona opravdu dokáže pobavit, tak to pak je asi ta nejideálnější situace, jaká může nastat. A tohle se mi přesně stalo s tímhle filmem, který je založen na zajímavém nápadu, že hlavní hrdina nastoupí výkon trestu až za půl roku, a protože nechce ve vězení dělat děvku, tak se začne učit sebeobraně. Musím uznat, že originalita ani vtip zde nechybí, tenhle film tak nabízí to, co by správná komedie měla a dokonce snad musí obsahovat, pokud chce uspět. A v tomhle případě skutečně u mě docela dobře uspěla, bavil jsem se, užíval jsem si to, a čekal jsem, jak se bude děj vyvíjet a jak to skončí. Závěrečná scénka potěšila i pobavila a byl to takový odlehčený a vlastně i opodstatněný happy end, takže v tomhle směru nelze filmu nic vyčítat. Hlavní role se ujal Rob Schneider, kterému zdá se komedie a komediální role svědčí, ale v tomhle případě to navíc ještě skloubil i s pozicí režiséra a celé to dopadlo asi nejlépe, jak vůbec mohlo. Jinak s výjimkou Davida Carradina zde žádní známější herci nejsou, ale to nikterak neubírá filmu na kvalitě. Celková sumarizace je tedy jasná. Originalitu a vtip umím ocenit, a i když k maximálnímu hodnocení něco málo schází (znám totiž lepší komedie, které si těch pět hvězd zasloužily více než tento film), tak přesto tenhle film považuji za téměř dokonalý a uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"A co by mě mělo zachránit? Že by mi na zadku vyrostly zuby?" Nedokážu ohrnovat nos nad snímkem, jež vytváří z rachitického podvodníka bojovou mašinu a to vše za účelem zachování panenství jeho ctěné zadnice. O originalitu příběhu jsem sice nezakopl, věřit Velkému Stanovi zabijácké údery taky nebylo snadné, ale pár fórů se skutečně povedlo. Zejména Mistr má totiž velmi blízko k dokonalosti, nepříliš povedená korupce dokáže pobavit a osazenstvo věznice si jednu hvězdu taky zaslouží. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem přemýšlel nad tím, zdali se v USA pořád točí průměrné komedie. A chvíli před tímto komentářem jsem na jednu takovou průměrnou komedii pal komentář. Nicméně v Americe se netočí jenom kvalitní a průměrné komedie. Točí se tu taky komedie, které i když nikdy nic nepřinesou, dokážou pohodově pobavit a po shlédnutí vím, že když je v televizi uvidíme, klidně se na ně rád znova podívám. Né, 3 hvězdy nejsou průměr. U mě to, co se týče komedie, průměr rozhodně není. Je to jenom komedie, která nic novýho nepřinese, ale celou tu dobu mi nevadí, že na ní koukám, protože vím, že pár scén za to stojí. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

"Vagabundo, vagabundo!!!" Musím říct, že se jedná o docela příjemnou Shneiderovku. A to je právě bod, u kterýho se zastavím. Pokud Roba Schneidera nejste schopný vystát, je vám na blití pokaždý, když ho v televizi vidíte a jeho předešlý filmy vám přišly nadmíru trapný a neslučitelný se sobotní oddychovkou, tak na to určitě nekoukejte, byla by to ztráta času. Jestli vám ovšem nevadí a filmů s ním jste schopný se zasmát, tak to určitě za zkouknutí stojí. Samotnej film se točí kolem úchylnýho obchodníka s nemovitostma, kterýho za podvody pošlou na 3 roky do vězení. Díky zkorumpovanýmu právníkovi dostane půl roku volna, než do výkonu trestu nastoupí. A protože nechce bejt ve vězení znásilňovanej, najme si Mistra Davida Carradina, aby mu v tomhle pomohl. A tuhle pasáž mám ve filmu nejradši, Carradine tu má slizký hlášky, je tu hrozná troska, co kouří snad 7 kartónů denně a pronáší moudra jak samotnej Mistr Miyagi. Po nástupu do vězení je ze Schneidera drsňák, kterýho začnou všichni poslouchat a vznášet k němu mega respekt a i tam se občas nějaká scénka, u který bych se smál nahlas, povedla. Vtipný jsou i herci ve vedlejších rolích. Třeba obrovitej Bob Sapp, kterej je ve skutečnosti snad mistr světa v K1, tady hraje teplýho třasořitku. A takovejch věcí jsem si tam našel víc. Nakonec dávám 4*, i když je to spíš tak na 3,5*. :) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Pri natáčaní scén vo väznici sa teplota vzduchu pohybovala okolo 46°C a štáb sa nesmel zdržovať na slnku viac ako 3h. (Mes-siah)
  • Replika väzenskej cely reálnych rozmerov bola zkonštruovaná z dreva a použitá na niektoré scény zo Schneiderovej cely. (Mihail123)
  • Pracovňa riaditeľa bola postavená na streche väznice. (Mihail123)

Reklama

Reklama