Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// +Rob Schneider válí, účast Davida Carradineho a dalších menších hvězdiček potěší, děj ve věznici patří k tomu lepšímu a je tu hodně humoru, má to i dobrou akci -začátek slabší a humor občas perverznější/// Když si i Sandler může natočit film z prostředí kriminálu, proč by nemohl Rob Schneider. Humor v něm je typicky Robův a kdo ho má rád bude se dobře bavit. Mě film přidal na náladě a to se oceňuje. Přestože některé momenty byli i trochu trapné./// Celkem 72%/// ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera jsem měl rád. Jeho filmy : "Žába k zulíbání a Deuce Bigalow I,II" byly skvělé. Pak to ale šlo z kopce.... např. film "(J)elita ze střídačky". Proto jsem se zaradoval, že je s ním nová komedie. Byl jsem natěšený jako děcko. Bohužel předčasně, a pro mne to bylo velké zklamání........ a kdyby nebyl na konci filmu hromadný taneček, označil bych film jako odpad! KOMEDIE? Cuknul jsem koutkem snad jen jednou! To např. nedávno u komedie "Torrente 3" jsem si smíchy málem ucvrknul do kalhotek. Takže rádoby komedie "BIG STAN" je pro mne zklamáním roku 2008!!! ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Několik naprosto skvělejch fórků, fóbie z vězeňského znásilnění a to je asi tak všechno. Ale scéna s robertkem mi navždy zůstane uchována v mojí hlavě, chch. David Carradine si v komediální roli počínal velmi komicky a Rob Schneider, to už je klasika, ne? V českým dabingu idiotsky přeloženej Big Stan jako Táta Stan. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na Schneiderovo pomery parada, navic jeho prvni rezijni pocin. Pribeh je samozrejme kokotskej, ale to jsem cekal, nicmene mi prisel i cekem originalni a i kdyz nejsme usetreny klasickejch klise, stejne sem tam dokazou tvurci prijit s necim zajimavym. Ke konci filmu uz sice lehce dochazi dech, ale ze zacatku to je parada. Schneider ma jit do vezeni a proto se chce ucinit neznasilnitelnym. A ma ho vycvicit David Carradine, kterej je fakt brutalni, vypada jak vagus vytazenej z kanalu, neustale huli cigara a hazi jednu hlasku za druhou. Navic se snazi i Schneider a i kdyz choreografie bitek neni kdovijaka, da se mu to docela verit a nevypada jak uplnej chudacek. Pak se dej presune do vezeni, kde neni nouze o vostry vtipky, ale bohuzel i o nejaky ty hluchy mista. Jednoznacne nejlepsi je nastup, kde skope na jednu hromadu nejvetsi znasilnovace a sefy gangu. Celkove proste pohodova zabava za slusny 4*. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Asi největším přínosem tohohle filmu byla Jennifer Morrison z Dr. House, která si záhrála milou, usměvavou a trochu koketní paničku, za což jí patří poklona. Roba moc nemusím, není mi zrovna dvakrát sympatický, i když on ty sympaťáky většinou právě hraje. Ale přesto, jediné co jsem vyhledával, bylo trochu nadsazenou komedii u které nemusíte přemýšlet a děj vám nikdy neuteče a tu jsem taky našel. většina věcí se musela jak už to tak bývá brát s nadhledem, ale pokud to člověk zvládne, tak se u toho i docela zasměje. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Film bol natočený za 6 týždňou. (Mihail123)
  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Replika väzenskej cely reálnych rozmerov bola zkonštruovaná z dreva a použitá na niektoré scény zo Schneiderovej cely. (Mihail123)

Reklama

Reklama