Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Několik naprosto skvělejch fórků, fóbie z vězeňského znásilnění a to je asi tak všechno. Ale scéna s robertkem mi navždy zůstane uchována v mojí hlavě, chch. David Carradine si v komediální roli počínal velmi komicky a Rob Schneider, to už je klasika, ne? V českým dabingu idiotsky přeloženej Big Stan jako Táta Stan. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Dobrá prvotina R.Schneidera, komedie se pořádně rozjede po nástupu do věznice a z průměru je ráze super oddychová komedie. Herecky je vesměs všechno optimálně obsazeno a nikdo neruší. Pár scén bych opravil, pár bych odstranil úplně. Z celkového pohledu velice příjemná komedie, u které jsem neměl zaručeně o smích nouzi. -7/10* ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera a jeho perfektní kousky třeba v Deuce Bigalow jsem si hodně oblíbila. Naštěstí to není "humor" jaký má v oblibě Jim Carrey, kterého prostě nemůžu vidět ani z rychlíku ale je to humor co neurazí, je vkusný i když vypadá, že není a vyvolá alespoň úsměv, když ne salvy smíchu. Tenhle film se mi líbil především kvůli němu a Jenn Morrison. Kdyby se takhle žilo v každé věznici tak bych tam také chtěla být :-D. Škoda, že u každého filmu s Robem je velmi předvídatelný konec ale i přesto to u mě patří k humorným filmům číslo jedna. Díky tomuto filmu jsem uskutečnila pokus a ten spočíval v tom, že jsem si pustila novu kde to jelo a vypnula zvuk samozřejmě jsem nově nechala náskok tak deset minut aby to bylo fér a pustila jsem si v notebooku tento film...a výsledek - byla jsem po předu VÍCE NEŽ 30 MINUT! Tak to jen tak pro upřesnění jak skvěle nám lidem vymývaj mozky reklamama. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pane, vy naozaj znásilňujete chlapov?“ –„Neschvaľujem to, ale občas to robím.“ Čakal som presne takúto hovadinu, takže spokojnosť. Pripadalo mi to ako spin-off výbornej (o 2 roky staršej) sandlerovky ZA MREŽAMI. V nej sa Rob Schneider mihol ako väzeň, ktorý všetkým navrhne, aby po zápase išli do spŕch a navzájom sa tam znásilňovali. K rečiam o spin-offe ma - okrem buranského humoru a Roba - vedie tiež väzenské prostredie, obrovský jemný Afroameričan Bob Sapp a podozrivo podobná/rovnaká zápletka (namysleného hajzlika život v base naučí hodnotám, tajná dohoda so zlým riaditeľom väznice však všetko skomplikuje). ZA MREŽAMI bola v mojich očiach nálož prvotriednych akčných scén, výborných hereckých výkonov a scenára, ktorý obsahoval ako vtipy, tak pasáže na zamyslenie. KUNG-FU FRAJER je len blbosť, ošľahnutá cez kopirák, ktorá ma bavila len preto, že som potreboval vypnúť pri zúfalo odpočinkovej záchodovej komédii, kde sú scény plné homosexuálnych vibrátorov, drastických hlášok („Ešte raz a tú bradavku ti odkrútim.“) a rečí o tom, či je správne sa vo väzení znásilňovať, alebo by sa mali znásilňovať len pedofilovia (prípadne homosexuáli, lebo tí vraj budú radi a v takom prípade na tom nie je nič nemorálne). Keď sa pridal David Carradine (opakujúci rolu z KILL BILL), bol som ako-tak spokojný. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie z vězeňského prostředí tu nejsou příliš často a když už se nějaká objeví, většinou se jedná o koukatelné dílo. Jeden příklad za všechny - Trestná lavice. Komedie z vězeňského prostředí, okořeněná o akční sekvence (tentokráte po sportovní stránce). O akční sekvence je obohacen i Ten Největší, tady se však hraje podle úplně jiných pravidel a nutno říci - nefunguje to tak dobře. Ponechejme stranou srovnávání schopností utáhnout celý film u Adama Sandlera a Roba Schneidera. Schneider to především neutáhl režijně. Film nedrží jako celek, nýbrž jako několik po sobě jdoucích scének. Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, absence něčeho navíc mi však bránila bavit se po celou dobu. Díky alespoň za nádhernou Jennifer Morrison. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Pracovňa riaditeľa bola postavená na streche väznice. (Mihail123)

Reklama

Reklama