Reklama

Reklama

Psanec

Trailer

Obsahy(1)

Londýn současnosti. Plný násilí, krutosti a zločinu. Do takového prostředí se vrací veterán z Iráku Danny Bryant (Sean Bean), kterým společnost opovrhuje. Když nevinné neochrání policie, pokusí se vzít věci do vlastních rukou... (Sonnik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

maty39 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento film byl jednoduchým příběhem o pomstě, tak díky Seanu Beanovi a režisérovu talentu mohl být Outlaw vynikající film. Bohužel scénárista je trotl a idiot a trotl. Škoda, že scénárista a režisér jsou jedna a táž osoba. Kdyby scénář dal přepsat třeba Sylvestru Stalloneovi, tak se na to dalo koukat a vylez by z toho film ne nepodobný prvnímu dílu Rambiče. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Scénář samý exces, samý kotrmelec, ale výsledek nakonec nebyl z nejhorších. Velice mužský film, nedivím se dámám, že tohle zavrhujou. Fight Club nemusím, ale trochu to v tom je, stejně jako Mnichov, který je zde dokonce na filmovém plakátě v jednom záběru "citován". Kupodivu je tu i Donaha... Ha ha ha. Parta ňoumů, co chce věci řešit po svém... Sympatický, přestože nedotažený, jinde zase směšně přešvihnutý pokus o zatravážný thriller. Škoda, že si rejža předem neujasnil žánr. Ale tohle nakonec není žánrový film. Takový testosteronový crossover... ()

Reklama

Teabag 

všechny recenze uživatele

Ta neutěšená násilná atmosféra je tu vykreslená opravdu dobře. K tomu vcelku dobré herecké výkony (Bean, Dyer, James) a dobrá akční kriminálka (osobně bych spíš řekl thriller) je na světě. Outlaw je film o gangsterech, kteří to vlastně myslí dobře. Nedělá hrdiny z "opravdických zločinců". A v tom je pro mě jeho kouzlo. 7/10. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Když je policie zkorumpovaná, soudy k ničemu a člověku se dostalo bezpráví, tak to občas jedinec veme do vlastních rukou. Malá skupinka lidí si vyřizuje účty s Londýnskou špínou co jim nějak ublížila. Partu vede veterán z války, ale pak se mu to trochu zvrtne. Ano, kameramana by měli hodit do moře, scénář šel líp napsat, mohlo to bejt trošku kratší a občas to bylo zbytečně složitý a byly blbě střihlý scény. Na druhou stranu super příběh, můj oblíbenec Danny Dyer, režisér Nick Love, Londýn, britskej akcent, rvačky, ulice...s trochou protekce za 4 body, dneska nemam náladu na "ušlechtilý filmy". ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Je tady vidět obrovská snaha natočit skvělej film, ale nepovedlose to tak, jak nejspíš chtěli. Sean Bean se drží svýho hereckýho standardu, ani dobrej a ani špatnej. Kamera místy zbytečně moc roztřesená, což ubírá na dojmu z filmu. Hudba skvěle vykresluje celkovou atmosféru, ikdyž pří první bitce je hrozná. Zkrátka jedna věc shazuje a zároveň přebíjí druhou, ale jinak je to celkem dobrá průměrná podívaná. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Nick Love napísal scenár na základe krátkych príbehov uverejnených v rôznych britských periodikách. Príbeh je síce vymyslený, ale mnoho z vykreslených udalostí je založených na skutočnosti. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama