Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Oh, boha, co se asi tak stane, když je film natočený absolutním neumětelem, co točit neumí a jedinej důvod, proč je znám je volba jeho uměleckého jména, které je snad ještě debilnější, než ta pana Žita44 a zároveň je tu humor, který je vtipný asi jako rakovina vašeho levého varlete, případně vaječníku, případně obého (nic proti chimérám, nejsem sexista). Scénář tohohle filmu je vážně neskutečně tupej, stejně jako jeho hlavní postava a ano, je to částečně i tím, že bytostně nesnáším mexikánskej lucha libre wrestling a jeho masky, kteroužto je zdejší Superbeasto obdařen. Hluboce zde nevychází snaha o vytváření humoru z hollywoodu jako takového (to opravdu někomu přijde vtipné, že padouchem je tu jeden ze sourozenců Wachowských, co se přejmenoval na dr. Satan), dále je tu plno obnažených kozarel a velmi humoru, kdy jsem se za celou dobu zasmál tak u třech fórků. Ono je to dost množná tím, že Superbeasto se tváří jako hrozně odvážný a bez zábran, ale žádná kontroverze tu není, nechť se pičusové co to zafinancovali inspirují u South Parku, barbara Khorgota, nebo psisko-satanistického mr. Pickles. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Animák na který sem dlouho čekal. Je tu množství hororových kultovních postav JASON, MYCHAEL atd........ Sou tu taky postavy ze Zombieho filmů jako je OTIS a Kapitán Spolding (nevím jak se píše :D) z dvojicí filmů DŮM 1000 MRTVOL a VYVRŽENCI PEKLA. Celí animák sledujete kozy, zadky. Posloucháte sprostě mluvící postavy a do toho náká ta písnička, no spíš náké, je jich tam opravdu dost. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

od odpadu dělí tento animák jen to, že je tak úchylný, až je zajímavý. Prostě taková slátanina béčkových a céčkových akčních filmů, hororů, scifáren a hlavně kreslenýho porna. Slušně se tu rozhodně nemluví, tak dětem nepouštějte. Dočkáte se všeho v takovém mixu, až oči přecházejí a já to zvládnul jen s občasným přetáčením dopředu a jsem rád, že to mám za sebou. Vlastně chápu vysoké hodnocení u některých uživatelů, protože tohle se buď musí líbit a nebo naopak. Já patřím do té druhé skupiny. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie natočil snímek „The Haunted World of El Superbeasto“ jako takovou úlitbu sám sobě, svým světům, svým představám. A vyšlo mu to skvěle. Zvolená animace funguje, do toho je skutečně parádní hudba a dostatečně ujetý příběh, který vás nejspíš bude bavit až do konce. Rozhodně netradiční film. Sice není hororový, ale dostanete zážitek, který bude jedinečný. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejvulgárnější snímek ne roku, nýbrž celého posledního desetiletí, vyhrává... správně, Rob Zombie! Hodně ujetá kreslená zábava plná hororových postav, nácků a písniček, ale v první řadě tu jde hlavně o kozy, zadky a ptáky. Herci, co namluvili všechny prapodivné postavy, se jistě bavili, některé hlášky stojí za to, ale přišlo mi, že na tu pilu se tlačilo až zbytečně moc. Chybělo málo a bylo by to dokonalý. Kdo ale má rád například seriál Ugly Americans, tomu to jistě padne. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama