Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

genetique 

všechny recenze uživatele

Wooohou! Exkluzívne chutne-nechutná zverina, ktorá nemá konkurenciu! Už len z toho dôvodu by to chcelu aj štvrtú hviezdičku, pretože Rob Zombie sa jednoducho neserie, a keď ho niekto naserie (neúspech remake/prequelu Halloweenu - kvôli producentským ťahaniciam za nitky počas výroby filmov už nejeden režisér predsa skončil skoro na psychiatrii), tak sa vie aj takto vybúriť. A stojí to za to. Príbeh aj celkové spracovanie je poriadna gýčovina, do každej scény sú úchyloviny a pokus o vtip doslova pretlačené a Zombie mohol dať príbehu trošku vydýchnuť. Ale s jeho následným učlovečením by prišlo asi iba zbytočné sklamanie a scény plné klišé, takže som asi nakoniec rád, že sa z toho stalo takéto bláznovstvo. 70%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ZOMBIEho zvrátené fantázie sú týmto počinom zvečnené aj v žánri animovaného filmu a treba podotknúť, že nepoznajú nijaké medze. ROB evidentne našiel inšpiráciu v raných dielach RALPHa BAKSHIho a dal si záležať aj na postmoderných hrách s formou a obsahom. Nemám animáky príliš v láske, ale tento som akceptoval. Deti (minimálne) pod 15 rokov by to ale sledovať nemali. (25.9.2009) ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Animák na který sem dlouho čekal. Je tu množství hororových kultovních postav JASON, MYCHAEL atd........ Sou tu taky postavy ze Zombieho filmů jako je OTIS a Kapitán Spolding (nevím jak se píše :D) z dvojicí filmů DŮM 1000 MRTVOL a VYVRŽENCI PEKLA. Celí animák sledujete kozy, zadky. Posloucháte sprostě mluvící postavy a do toho náká ta písnička, no spíš náké, je jich tam opravdu dost. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na jednu humornou scénku připadá asi tak 10 nehorázně trapných. To není zrovna dobrá vizitka pro bláznivou animovanou komedii. Ač tu mnozí hvězdičkami nešetří, realita je taková, že to je prostě blbost. Navíc taková, že nemá ani odvahu přijít s něčím originálním, když do značné míry kopíruje South Park. Mě to nebavilo, hotovo a šmitec. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film je prakticky vubodovaný na odkazech na nejrůznější hororovou i nehororovou tvorbu, především pak na veškerou tvorbu Rob Zombieho, která tomuto filmu předcházela. Nemyslím si, že je to špatně, soudě dle toho, že se mi to celkem líbilo. Film má docela příjemný nádech. Nepůsobí na vás tak, že byste nepotlačili nutkání se neustále hlasitě smát. Spíše film navodí takovou příjemně zvrácenou atmosféru. Za vyzdvihnutí určitě stojí naprosto úžasná hudba, která některé pasáže neustále doprovází, především pak ta, která se rozezní s příchodem nacistů, kteří se snaží chránit hlavu samotného Ádě H. naloženou v prapodivném roztoku na futuramistický způsob. Ten soundtrack jsem prostě nucený si stáhnout. Musím říct, že tohle byl zatím nejlepší počin Rob Zombieho ze všech. Zatím dávám 3*, ale možná se mi to rozleží a přidám. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama