Reklama

Reklama

Labilní muž, který se dostal ven z psychiatrické léčebny, se snaží přesvědčit svou dceru, že někde na předměstí je zakopán španělský zlatý poklad. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtíravý lehce komediální film (teda až na ten konec, tam sem se smál dost:-) ) o hledání lásky mezi otcem a dcerou a taky teda toho pokladu no:-) Jak říkám pořád, E.R. Wood je prostě nádherná (ani nevíte, jak závidim Marilynu Mansonovi, že má takovouhle lolitku) a Michael Douglas si na chvíli odskočil od jeho typických thrillerových záležitostí. ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Za mě celkem nijaké ... bez nějaké hlubší myšlenky. Myšlenka byla, že i ten, co je považovaný celý život za blázna, nakonec nemusí být? To je v pořádku, ale on (Douglas) se tak skutečně choval, mimo to přiváděl všechny (i svou dceru) do životu nebezpečných situací a to mě osobně docela vadilo. Že to byl prorok, kterého nikdo nepochopil? Ale proč měl vlastně jen jednu vizi a co úžasného mělo přinést (pro něj, pro dceru, pro lidstvo) najít ten poklad? Aby dokázal že není blázen? To mohl i jinak, například se chovat jako chlap a jako otec, myslím, že to by pro všechny bylo daleko zajímavější a přínosnější. Nepochopila jsem, co nám tím chtěl básník říct. A herci mě nijak zvlášť nezaujali. Prostě nic proti ničemu. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

A já těch "pět" dám. Mně se to totiž strašně líbilo. :-) Žádné násilí, války, utrpení, nic podobného. Jen a pouze pohodový fantasy příběh o ztraceném pokladu ze 17. století. A že je Kalifornie místem záhad a tajemství, o tom na konci tohoto dobrodružství nebude přesvědčen jen lehce "vyšinutý" M. Douglas a nádherná E.R. Wood, ale možná i vy. Tedy pokud se rozhodnete uvěřit... 80% ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Príjemná ftákovina. Aj napriek tomu, že celý film na mňa pôsobil veľmi lacno miestami až "divadelne", tak musím priznať, že som sa nenudil. Aspoň nie tak, ako u niektorých blockbusteroch typu Transformers 2 a pod. Obaja hlavní predstavitelia (otec a dcéra) podali výborný herecký výkon. Príbeh je možno až príliš priamočiary a posúva sa dopredu dosť skokovo, ale zase to má pozitívny dopad na minutáž. Mám z tohto filmu dojem, že to bola pre všetkých zúčastnených oddychovka, ktorú proste chceli natočiť - a keby na to prišlo - možno aj zadarmo. TV film na nedeľné popoludnie. 55% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, příjemně oddychová a inteligentně vtipná komedie, která je dokonale přirozená a vůbec v ní není cítit Hollywoodský stereotyp a jeho ohrané postupy. Michael Douglas je výborný, a zdařile jej doplňuje Evan Rachel Wood, která svou krásou zcela oslňuje. Je jakoby přirozeně krásná a krásně přirozená. Tváří, osobností a herectvím. Slovy se to těžko vyjadřuje, ale třeba nejsem sama, a někdo tuší či pochopí, co mám na mysli:) Za zmínku taktéž stojí příjemná hudba, která celý snímek jemně dokresluje, a tím také pozvedává jeho lehkost a nezávislost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film byl z rozpočtem 10 000 000 amerických dolarů natočen za 31 dní. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Santa Clarita, Los Angeles a Simi Valley. (Terva)
  • Film měl premiéru 24. ledna 2007 na Sundance Film Festival. (Terva)

Reklama

Reklama