Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Aj keď vo filme trošku zhovadia veriacich, že su to vymetení fanatici, čo sa mi tak trošku páči, film je dosť blbučky. Pozrel som si to celé, aby som zistil jednu poctatnú vec a to takú, že scenárista niečo užíva, čo mu neprospieva pri tvorbe. Inač ten scenárista ma potencial dosť dobrý, ale mrhá ním. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tie fanaticke nabozenske zvasty sa skratka nedali pocuvat. Z pociatku to vobec nevyzeralo zle no s pribudajucimi minutami to skoncilo v absolutnej odpadovej zumpe. Vsetko zle- herci, kulisy, dialogy, logika, rezia....1* za uvodnych 30 minut ktore este mali naznak atmosfery (vratane skvelej uvodnej lakacky). ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lahodím si, lebedím, chrochtám. Přesně takhle jsem se při sledování horrorů cítil počátkem devadesátých let. Už se mi moc nechtělo věřit, že se ten pocit vrátí. Ač zcela moderní, tenhle film má dost silného ducha starého dobrého horroru. Má všechno. Ujeté postavy, šílenou zápletku, krev, napětí, několik šílených scén (těhotná členka sekty), razantní závěr. A jako bonus dvě nádherné Asiatky. Rozjezd filmu je parádní, hned první scéna a následující sebevražda mě fakt hodně nalákaly. Prostě paráda. Proč vlastně nedám plný počet? Protože to možná mohlo být ještě lepší? Protože tam mohly být Asiatky tři? Možná jo. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Již od dávnověků bylo lidstvo lehce manipulovatelné. Jakmile se zrodí „vůdce“ burácející z výšin, či „reverend“ rozsévající zkázonosná slova technologií pagerů, vždy je davy slepě následují. -) Podzemkou s jejím rozsáhlým labyrintem se srocují a omámeně blábolí své jedovatosti přívrženci „Hlasu věčné naděje“, aby zachránili(čepele nožů krví potažené) „bezbožné“ před ohněm pekelným. :-)) „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

V žádném případě mi End of the Line vůbec nesedl. Sice brutální trošku je a nějaké lekačky v první půl hodině také nechyběli, ale námět, prostředí, atmosféra, zvuk, scénář a dojem je nulový, celkem mi to všechno přišlo mimo. Tento film o pomatených křesťanech, kteří zabíjí pro víru mi přijde ujetý, ale co ty lidé nevymyslí že? Do průměru tento film řadit nemohu, pro mě je tento horor lehký podprůměr a takovým hororům se budu vyhýbat pořádným obloukem. Bůh stebou End of the Line a už dlouho nechci vidět pomatený Béčkový horor naprosto o ničem... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama