Reklama

Reklama

Le Building

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Muzikál
Francie, 2005, 2 min

Režie:

Marco Nguyen

Obsahy(1)

Život v jednom panelovém domě ovlivní všechny a to i ty, kteří se vyskytují poblíž a nebo jen cestují okolo... (ČSFD)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám nekonečně bystrý intelekt, tak jsem podvědomě tušil, že zpívat si ve sprše není tak bezpečná záležitost za jakou se vydává. Ovšem skutečnost, že tímto jednáním může být naplněna skutková podstata trestného činu obecného ohrožení, tak to předčilo veškerá má podezíravá očekávání. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Obdivuji filmové tvůrce, kteří dokáží takto úžasně, vtipně a nápaditě naplnit kratičké, pouhé dvě minuty animovaného materiálu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

V podstate váriácia na lavínový "Final Destination" efekt, ale s nie tak fatálnymi následkami (teda ehm...ako sa to vezme). Animácia v tomto prípade dovolila Nguyenovi popustiť uzdu nápadom, ktoré do prasknutia napĺňajú 2 minúty vtipom. Intenzívna zábava, leň škoda že tak krátka. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

luxusně investovaná minuta a půl... víc k tomu asi nemá cenu psát, než zbytečně marnit čas psaním (a vaším případným čtením) těchle mých plků, to už to raději skoukněte :-) 80% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Animace 9/10/// +pěkně vystupňované, chytlavá hudba, destruktivní zápletka -chtělo by to víc počinů od tohoto tvůrce/// Naprostá bomba a to na tak malém prostoru, že by to člověk do tohoto snímku ani neřekl. Je to správně úchylné s drsným humorem a právě proto velice zábavné. Jak někdy k neštěstí stačí opravdu málo by se dalo říct./// Celkem 80%/// ()

Reklama

Reklama