Reklama

Reklama

Kaw

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jediný den zbývá šerifovi Waynovi k tomu, aby se odstěhoval z malého městečka. Začátek průměrného a nudného dne, se změní v boj o přežití, když městečko napadne hejno krkavců. Není kam utéct, kam se schovat, krkavci útočí stále víc… Film je označován za přímého následovníka Hitchcockových „Ptáků“. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

fcreading 

všechny recenze uživatele

To tvorcovia ani nemysleli vážňe, otrasné nudné herecké výkony ktomu hrozné efekty, vela hladných havranov, ktorý túžia po krvi a preto napadnú každého, kdo im vzkríži cestu. O horore sa nedá ani hovoriť, nenájdete tu ani jednú scénku, ktorá by vystrašila, alebo zaujala. Najvtipnejšia scénka bola v autobuse, toľko útočiacich havranov, nenájdete nikde inde 20 percent. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film je údajně označován za následníka Hitchcockových ,,Ptáků‘‘ což je asi ten největší nesmysl, který jsem kdy četl. Tento film nemá právo být přirovnáván k tomuto velkému filmovému dílu. Režisér Wilson je známý svým filmem Krvavé stopy, který ale není o nic úspěšnější, něž tohle dílo. Jak se říká u nás na Valašsku: ještě bude muset pojíst hodně chleba, než z něho bude velký režisér. Jedná se o filmové béčko s velmi podprůměrnými vizuálními efekty, kdy si mockrát všimnete opakujících se scén. Digitální krkavci jsou opravdu směšní, když bombardují autobus kamením nebo ničí všechny žárovky. Jejich let mi připadal jako hejno netopýrů prchajících z jeskyně. Jediné co se mi celkem líbilo byla zápletka a vysvětlení nakažení ptáků. Sice to není moc reálné, ale budiž. Dost se mi líbila scénka s mrtvým dobytkem a směšný autobusák. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V malom americkom farmárskom mestečku sa začnú diať divné veci. Na nič netušiacich občanov začnú útočiť kŕdle krkavcov. Ich ataky sú nepredvídateľné, intenzívne a zúrivé. Títo čierni operenci s očami diabla začnú terorizovať celé okolie. Čo je príčinou ich neprirodzeného, agresívneho správania? Prečo zabíjajú ľudí? Film "Kaw" je celkom podarený natural animal horror, ale hovoriť o ňom ako o priamom následovníkovi legendárneho Hitchcockovho snímku "Vtáci" je predsa len dosť odvážne a zavádzajúce tvrdenie. *** ()

maniak.sused 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho byť solídne hororové béčko, pretože triky boli väčšinou prekvapivo znesiteľné a, nech to znie akokoľvek neuveriteľne, miestami tam boli aj náznaky atmosféry. Ale scenárista v nás bohužiaľ vzbudzuje túžbu vidieť krvilačné havrany ďobať práve do jeho očí a debilita scenára je príliš iritujúca na to, aby nepokazila výsledný dojem z filmu. Postavy sa niekedy chovajú ako nesvojprávni retardi a tá záverečná pointa...:) ()

lioncel

všechny recenze uživatele

poctivé současné ´B´éčko jako když vyšije .. obsahující všechny předepsané ingredience tohoto žánru : klasický americký zapadákov .. v něm jeden sympatický šerif jménem Wayne, který z lásky ke své vzdělané partnerce zrovna končí ve funkci .. trošku na první pohled nepřátelský řidič školního autobusu, ale ve skutečnosti vlastně oblíbený místní podivín jménem Clyde .. dále tři pohledné studentky, první dvě připravené k obětování, tedy – drzá, hloupá a hodná, ta poslední samozřejmě přežije .. pár dalších místních figurek, z toho některé určené také na odpis .. dále vlčák, co to nebožák také odnese .. a hlavně desítky, možná dokonce stovky zlých, masožravých havranů, kteří se chudáci nakazili nemocí šílených krav a ke své smůle to odnesou na závěr také .. tedy samozřejmě až na pár výjimek .. jak se ukáže při samotném závěru filmu … ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo ku koncu roka 2005 v kanadskom meste Hamilton a Montréal a tiež v štúdiách v škótskom Edinburghu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama