Reklama

Reklama

Ptákodemie: Děs a hrůza

(festivalový název)
  • USA Birdemic: Shock and Terror (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ona je úchvatná modelka a on úspěšný mladý prodejce softwaru. Do jejich slibně se rozvíjejícího vztahu ovšem krutě zasáhne matička příroda, když skrze své opeřené tvory začne lidstvu oplácet staletí znečišťování a dalších bezohledností. (Festival otrlého diváka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou ujeťárnu alá Wynorski, ale to, co jsem viděl, mi vyrazilo dech a nevěděl jsem, jestli mam brečet, nebo se smát. Herci, ozvučení střih, režie...........tady se nenašlo vůbec nic, co by si nezasloužilo odpad. A triky, dá-li se o té animaci jako otricích mluvit, byly kapitola sama o sobě. Všem bych doporučil přeskočit prvních 45 minut. Tedy pokud budete mít tu odvahu a pustíte si to. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Birdemic: Shock and Terror“ se mi na počátku líbilo proto, že by to mohl být docela dobrý, hodně levný béčkový film, který si trochu utahuje sám ze sebe a nebere se příliš vážně. Bohužel se nakonec ukázalo, že se místy bere až moc vážně a nefunguje. Není to zábavné, není to akční, není to napínavé, není to nic, je to opravdu jen špatné stejně, jako jsou špatné triky, které se zde objevují. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl opravdu hodně céčkových šíleností, ale tento kousek je opravdový unikát. Poprvé jsem jeho existenci zaznamenal v roce 2010 na Festivalu Fantasie a jeho hororové části, jehož součástí byly mimo jiné i přednášky kluků ze Studny a ukázka z tohoto filmu se v jedné takové objevila. Jak roky plynuly, nějak jsem na něj zapomněl, až nedávno se mi podařilo si jej pořídit společně s druhým dílem a tak jsem si samozřejmě tuto podívanou nesměl nechat ujít. Zvláště když se před určitou dobou objevil v žebříčku nejhorších filmů všech dob. James Nguyen chtěl vzdát poctu legendárním Ptákům od Alfreda Hitchcocka, ale moc se mu to nepovedlo. Otázkou však zůstává, do jaké míry se dá brát tento trash vážně. Já myslím, že vůbec a jeho tvůrce jej natočil spíš jen coby recesi (hodně špatnou) a navíc v té době byli „eko kousky“ zase jaksi v módě. Před jeho spuštěním se obrňte hroší kůží a hlavně nečekejte žádnou kvalitní podívanou! Prvních zhruba čtyřicet pět minut se tu dočkáme jen zamilovaného vrkání mladého páru, budeme poslouchat stupidní dialogy a vykradenou hudbu, sledovat otřesnou kameru a znuděně pokukovat po časomíře. Jakoby snad ani o žádný horor nešlo. To co však následovalo, si řada z vás nedokáže představit ani v tom nejhorším snu… Potom se na scéně objeví několik digitálně přidaných statických ptáků, kteří sice máchají křídly, ale jinak se téměř nehnou, scény se pořád opakují dokola, tu a tam se některý vrhne střemhlav dolů za zvukové doprovodu vystřelené rakety či stíhačky, následuje digitální výbuch – oheň – dým – no prostě triky za které by se nejspíš styděl i úplně začínající filmový tvůrce. No pan Nguyen evidentně ne – však to má být přeci recese a sranda k popukání, i proto si na ně postavy vzali ramínka ze skříně. No jak pro koho… No prostě tohle se nedá více popsat – to musíte vidět sami! Mé hodnocení je taky jen čistě z recese. 30% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

James Nguyen je na všechny pády nobelovkyhodný génius, protože tak mocně skrývat trolling/nespecifikovanou mentální poruchu/totální recesi nedovedl ještě nikdo. Popis děje: Týpci blbě kecaj - přilítaj orli - týpci mávaj ramínkama na šaty - orli kakaj - část týpků umírá - orli odlítaj. THE END, Hitchcock pls! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Áno, tento film je pravdepodobne najlepší najhorší film aký som kedy videl, možno v minulosti by som mu za tú paródiu na film nadelil aj 5*, takto práve za tú paródiu na film aspon 1. Bez titulkov sa pokusy o dialóg dali v pohode zvládnuť ale tak toto je naozaj iná šálka kávy, kto nevidel nepochopí... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Režisér James Nguyen film propagoval tak, že svou dodávku oblepil reklamami, umělou krví a ptáky. (L_O_U_S)
  • Stránka imaginepeace.com, na kterou film velmi nápadně odkazuje, je ve skutečnosti stránkou Yoko Ono. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama