Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když si pouštíte film s vědomím takového renomé, jaké Redline tady na csfd má, obzvlášť mile potěší zjištění, že musíte s hodnocením prudce nesouhlasit. Příběh je skutečně bídný, zbytečně roztrhaný, ale jinak jsem byl v rámci žánru naprosto spokojen. Krásné ženy, rychlá auta, několik pěstních výměn názorů a nějaká ta přestřelka, k tomu příjemná stopáž - co si u akčního filmu víc přát? Režisér Andy Cheng to zbytečně nekomplikoval, a podle mě udělal jenom dobře. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Hanba. Čekal jsem od toho béčko jak Bukurešť a dostal jsem něco co se nedá popset. "Herci", kteří jsou tak krizový, že je skoro překonávají ty z Tak jde čas. Trůvrci asi neměli vůbec potuchy o tom jaké výše sázek jsou reálné, jelikož vsázet 4 platinové cihly je opravdu nehorázná zlost. Jediný klad za hvězdu je velké množství sportovních vozů. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Redline je film tak debilní, až je roztomilý :). Prakticky největší zábavou je to, že se film bere smrtelně vážně a přitom se v něm přehrává a vrství jedna parodická postava (nebo hláška) na druhou (hezká, kozatá, zpívat umí a ještě extra řidič :D ... nebo... borec, veterán z války, akčňák jako prase, zachránce žen). Díky stopáži (a "maximální rychlosti" vrstvení jedné debility na druhou) je film zábavný a nenudí. A to se počítá ;) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

V čem je to jiné než Fast and Furious?? No vlastně v ničem. Víc pevných zadečků, víc rychlých aut, víc drsné muziky a tak trochu vykradený soundtrack z Need for Speed...Tohle se vlastně ani skoro hodnotit nedá. Je jasné, že člověk se de na tento film podívat kvuli výše zmiňovaným věcem, na příběh, herce a kvalitu filmu tu sere pes. ()

Inferno 

všechny recenze uživatele

Film s nulovou výpovědní hodnotou a od poloviny jasnou zápletkou i koncem. Ale o to tady nejde... přehlídka nejdražších sportovních aut a silikonových „krásek“ jak má být. Tak trochu mi připomíná Rychle a zběsile v milionářskym gardu. Komu koluje v žilách benzin povinně zhlídnout, kdo potřebuje jen tak vypustit...nudit se nebude... a kdo hledá filmový zážitek... ten ať se raději poohlédne jinde... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Film kompletne zafinancoval Daniel Sadek, ktorý do filmu tiež zapožičal celú svoju automobilovú zbierku. Sadek bol jedným z tých, kto zbohatol pred krízou v 2008 na tzv. subprime pôžičkách (profitoval vo výške 5 miliónov amerických dolárov mesačne). Jeho exces, zmaterializovaný aj týmto filmom, bol predmetom dokumentu House of Cards zo špeciálu CNBC Originals z roku 2009. (Real Tom Hardy)
  • Vo filme bolo použité aj jedno zo Sadek áut, Ferrari Enzo. Eddie Griffin si ho po filmovaní požičal, stratil kontrolu a narazil do betónovej bariéry. Spôsobil na aute škodu vo výške 1,5 milióna amerických dolárov. Médiá v tom čase tvrdili, že išlo len o promo na tento film. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama