Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

bif 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kýč, je to umělé a je to jen o hezkých holkách a autech, ale na nic jiného si tenhle film nehraje, sice mě trošku mrzela absence Bugatti Veyron, ale ten by asi stejně nerozmlátili jako rozmlátili Mercedes-Benz Mclaren SLR 722 za 15 milionů :D. sice filozosofání o bohu a smyslu života Michaela je velice trapné ,ale co je to letní biják, který se povedl nic víc nic míń a o tom to je :)) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

V čem je to jiné než Fast and Furious?? No vlastně v ničem. Víc pevných zadečků, víc rychlých aut, víc drsné muziky a tak trochu vykradený soundtrack z Need for Speed...Tohle se vlastně ani skoro hodnotit nedá. Je jasné, že člověk se de na tento film podívat kvuli výše zmiňovaným věcem, na příběh, herce a kvalitu filmu tu sere pes. ()

Reklama

bobrux 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem již rezignoval na myšlenku dobrého filmu o závodech a Redline mě v tom jen utvrzuje. Předjíždění se na rovince tam a zase zpět a jiné úsměvné ukázky řidičského "umění" se filmu nevyhly, ale narozdíl od Rychle a zběsile si Redline nehraje na nic, čím není. Žádné hluboké myšlenky ani přeplácaný děj, prostě normální béčko od začátku do konce. Miliony lítají tam a zpět, nejluxusnější sporťáky se demolují stejným temptem jako škodovky na vrakovišti a herecké výkony hlavních postav jsou skoro až úsměvné. Pokud hledáte něco na odreagování u čeho budete moci vypnout mozek a místo krve vám koluje Natural98, tak nemůžete v tomto případě zvolit špatně. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina. Bohužel ne blbá tím guilty pleasure způsobem, jak jsem po traileru doufal. Tohle je totiž ještě víc stupidní a nudný než jsem doufal. Automobilový honičky jsou špatně sestříhaný a místy mi přišly i nějaký pomalý. No prostě neměli grády. Příběh to nemělo pomalu žádnej, dialogy už jsem horší dlouho neslyšel a celý je to prostě k smíchu. Hlavní hrdinka vypadá jak z nějakýho pornofilmu, hlavní záporák Macfadyen zase pro změnu vypadá že celý natáčení prochlastal a na plac lezl s kocovinou. Jedinej docela dobrej je tady Eddie Griffin, kterej se snaží trochu hláškovat jenže ten je tu bohužel málo. Prostě blbost a i to třetí Rychle a zběsile bych si po tomhle pustil radši. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vyleštěný snímek, že více být už vyleštěnější ani nemůže. Ano, vše tu září, až z toho oči přechází. Ani tak výrazné barvy dlouho nebyli ve filmu vidět. Rychlá nablýskaná auta, závody, mafiánské kšefty a praktiky, a několik rvaček. To vše ve velmi jednoduchém příběhu. Což o to, podívaná to není špatná, ale veškerý zážitek kazí nelogičnosti. Pan režisér by mohl například vysvětlit, kdo ty závody filmuje ze všech možných úhlů, stříhá a přenáší do dvou televizí umístěné ve stanu, kde se ony závody sledují. Auta doprovází pouze jedna helikoptéra. Poněkud záhada. A proč tak brutálně rychlý střih. Při závodech divák pořádně nevidí, co se vlastně děje a při rvačkách kdo s kým. Vyprávění postrádá jakékoliv napětí a dějové zvraty, takže zbývají jen ty auta, ale to je na film poněkud málo. Ve výsledku je snímek hodně slabý. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles, Santa Clarita a v Las Vegas od apríla do júla 2006. (Real Tom Hardy)
  • Vo filme bolo použité aj jedno zo Sadek áut, Ferrari Enzo. Eddie Griffin si ho po filmovaní požičal, stratil kontrolu a narazil do betónovej bariéry. Spôsobil na aute škodu vo výške 1,5 milióna amerických dolárov. Médiá v tom čase tvrdili, že išlo len o promo na tento film. (Real Tom Hardy)
  • Film kompletne zafinancoval Daniel Sadek, ktorý do filmu tiež zapožičal celú svoju automobilovú zbierku. Sadek bol jedným z tých, kto zbohatol pred krízou v 2008 na tzv. subprime pôžičkách (profitoval vo výške 5 miliónov amerických dolárov mesačne). Jeho exces, zmaterializovaný aj týmto filmom, bol predmetom dokumentu House of Cards zo špeciálu CNBC Originals z roku 2009. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama