Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když si pouštíte film s vědomím takového renomé, jaké Redline tady na csfd má, obzvlášť mile potěší zjištění, že musíte s hodnocením prudce nesouhlasit. Příběh je skutečně bídný, zbytečně roztrhaný, ale jinak jsem byl v rámci žánru naprosto spokojen. Krásné ženy, rychlá auta, několik pěstních výměn názorů a nějaká ta přestřelka, k tomu příjemná stopáž - co si u akčního filmu víc přát? Režisér Andy Cheng to zbytečně nekomplikoval, a podle mě udělal jenom dobře. ()

Zeliiik 

všechny recenze uživatele

Víc než přehlídku nádhernejch aut jsem nečekal, takže jsem celkem spokojenej. Navíc se tu objevilo několik fakt povedenejch hlášek, hlavně v podání Eddieho Griffina. Některý scény byly víc než debilní (např. přistání s letadlem...), příběh jednoduchej, že to víc ani nešlo. Akorát ty do duše promlouvající a filozofický řeči si mohli opravdu odpustit :) ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Redline je film tak debilní, až je roztomilý :). Prakticky největší zábavou je to, že se film bere smrtelně vážně a přitom se v něm přehrává a vrství jedna parodická postava (nebo hláška) na druhou (hezká, kozatá, zpívat umí a ještě extra řidič :D ... nebo... borec, veterán z války, akčňák jako prase, zachránce žen). Díky stopáži (a "maximální rychlosti" vrstvení jedné debility na druhou) je film zábavný a nenudí. A to se počítá ;) ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Slušnej úlet:))!! Ze začátku to vypadá, že film natočili na mobil, protože to byl obraz...snad i nefilmovej materiál:))!! Strašně amatérský...pak přijde ta lepší část a to bouračky, no...auta teda rozmlátí krásně, ale někdy je to teda dost i na moji představivost, protože auta lítaj asi tisíc metrů do vzduchu...opravdu težko popsatelnej nefilm:))!! Příběh neni zajímavej, ale to je snad jasný:))!! Asi takhle, pro mě je to určitě zábavnější než 2 Fast 2 Furious, nevim jestli teď film doporučuju, nebo naopak:))!! Jednou větou: A tak jsem měl vyděláno hodně peněz...a splnil se mi velký sen, že jednou budu hýbat světem filmu...k akčnímu žánru lehce přilnu:))! Daniel Sedak ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem váhal jestli dát 2 nebo 3 hvězdičky, nakonec jsem se přiklonil ke 3 a to i přes to, že je příběh naprosto přihlouplý ( no myslím, že by se daly použít i mnohem ostřejší výrazy) a závody jednotlivých aut jsou neuvěřitelně vyrovnané i když ve skutečnosti by bylo během několika sekund jasno o vítězi, neboť dejme tomu pro takové ferrari Enzo není Mercedes-Benz SLR McLaren či Porsche Carrera GT zcela rovnoceným konkurentem. Ale na druhou stranu ta auta jsou NÁDHERNÁ (a objeví se zde v podstatě všichni zástupci nejvyšší třídy supersportů Enzo, SLR, Carrera GT, Saleen S7, Koenigsegg CCX, Murcielago a i zástupci tříd nižšších jako Corvette Z06, F430, AC Cobra , Ford GT, Porsche GT3, Diablo VT, některé masserati atd. ) a koneckonců i slečny, které se zde objevují taktéž... proto ty 3* :-D SumaSumárum 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Film kompletne zafinancoval Daniel Sadek, ktorý do filmu tiež zapožičal celú svoju automobilovú zbierku. Sadek bol jedným z tých, kto zbohatol pred krízou v 2008 na tzv. subprime pôžičkách (profitoval vo výške 5 miliónov amerických dolárov mesačne). Jeho exces, zmaterializovaný aj týmto filmom, bol predmetom dokumentu House of Cards zo špeciálu CNBC Originals z roku 2009. (Real Tom Hardy)
  • Vo filme debutovalo aj auto Koenigsegg CCX, v tom čase s cenovkou vyše $500,000. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama