Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Trošku film klame, já trailer radši neviděl a i tak musim říct, že akce až zas tolik není i přes poměrně krátkou stopáž. Akční scény jsou plné automobilových honiček, soubojů a padne i nějaká střelba. Bouračky vypadají pěkně, bitky působí drsně a kontaktně, ale nějak mě nevonělo, že akce postrádá logiku. Xkrát během filmu jsem si říkal, že to působí víc na efekt, než nějak přirozeně a i když je hlavní hrdina interpretován jako člověk, co si umí poradit v každé situaci, je to víceméně díky naprosté debilitě těch kolem něj. Hlavně celej souboj na policejní stanici je naprostá parodie, protože, nejenže jeden týpek z garáže vymlátí celou policejní stanici - ono nikoho nenapadne ani vzít zbraň i když jí měli po ruce, v jednom záběru je to až očividné. Charaktery už potom vůbec nefungují i když jejich herci maj charisma a odvádí výbornou práci. Režie je fajn. Na to, abych film bral vážně, by zde musel bejt nějakej balanc v logice. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá francouzská akční storka, která sice připomene Bessonovu produkci, ale narozdíl od ní ji chybí výraznější koncept i obsazení, ale zase se tu nikdo nepokouší o nějaké přiblblé bessonovské humory (jen považte - Ramzy Bedia ve vážné roli!). Příběhově to nenudí, záporák je fajn, z akčních scén bych vypíchl jen snaživou bitku na policejní stanici, jinak aspoň ve finále mohli víc šlápnout na plyn. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, když byl Jason Statham Mechanik, zase tak úplně mechanikem nebyl. Spíš jen, aniž by se mu při tom dostala špína za nehty, trošku pošolíchal brzdy a klient už do servisu nikdy nemusel. Tady se maník v rámci výkonu trestu v autech opravdu hrabe a snaží se pod tlakem policejní zvůle očistit své jméno. Když ale čistí policejní stanici, nejde francouzskému Lukáši Langmajerovi ta hra na Stathama věřit.. Pokurýrované Taxi, které se při násilí nebojí být explicitní a svým tempem a demoličními derby občas nechává zapomenout na svou prostoduchost. Co se týká osudu policejního prohnilce, nechci pana Stathama nějak protěžovat, ale tohle by nedopustil.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem Ztracenou kulku odkládal jedná se o další vydařený akční kus z Francouzské školy. Film má zběsilé tempo o mechanikovi, který je neprávem obviňěn z vraždy policisty a musí udělat vše proto, aby své jméno očistil. Opět korupce mezi policisty, solidní akce ( Útěk z policejní stanice je perfektní) a skvělá je i originálně pojatá autonaháněčka. Navíc Stefi Celma je velkokočka a bavil jsem se více než obstojně. Fajn záležitost. Příběh***, Akce****, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Obligátní francouzští prohnilí poldové. Automoto akční styling skoro tak dobrý jako v Kobře 11. Zle a ošklivě působící ksichty, nevhodné chování na silnici a nesportovní úpravy vozů, vybržďování a takové to francouzské špinavé pojetí, kde jsou všichni nasraní, když jim jde o prachy, život a spravedlnost. V záplavě francouzských filmů na téma corrupte flic po dlouhé době film, který mě bavil. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Štáb měl k dispozici hned několik replik slavného Renaultu 21 Turbo. Lze to poznat především díky koncovkám výfuku, které repliky měly. Ve scéně, kdy Renault jede za kamionem, má pouze jednu velkou koncovku a v další scéně, kdy tlačí policejní Mondeo, má zdvojenou. (UncleMorty)
  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama