Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Videa (1)

Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke

Recenze (81)

svist10 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle asi těžko soudit, ale je to předvídatelné až hanba. Postavy se chovají přesně podle šablony, překvapivý zvrat je překvapivý asi jako finále filmu s Brucem Willisem, To blonďatý jelito se chová jak nadrženec po lobotomii. Ale. Celé to svižně odsýpá, bitky mají energii a výprava je velkorysá. Jako bonus: je příjemné sledovat, jak si někdo potměšile vytírá kloaku s MPAA. Scénář lehce pod průměrem, zpracování výtečné, plus bonus. Pro mě čistě subjektivní 4 hvězdy. EDIT: Nic mě nenutí vyhledávat další díly, takže ubírám jednu hvězdu na průměr. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Film o muži, který po většinu první série prožívá setrvalou euforii a vzrušení při řízení vozidla Audi. Celé mi to vlastně připadalo jako reklama na Audi doplněná nějakými pofiderními příběhy velmi nízké úrovně. Ten muž, po vzoru Kobra 11, šíleně jezdí, šíleně se mlátí, šíleně střílí, všechny pobije, všem ujede, vždycky vyhraje. Je to hodně úsměvné, ačkoli tvůrci to mysleli krutopřísně vážně. Příběhy jsou prostinké, děj monotónní (bitka, honička, bitka, střílečka furt dokola a se stejným výsledkem), scénář často pobaví svou hloupostí, účastníci se chovají převážně jako pitomci. Druhá série je unylejší, ještě více vycucaná z prstu a méně zajímavá. Příběhy už bývají častěji na hraně a pod hranou odpadu. (12%) ()

Reklama

Teron 

všechny recenze uživatele

Na vyložený průměr moc dobrý, na maximum průměrný...když tak koukám na místní hodnocení, říkám si, jestli je na vině seriál, nebo očekávání rejpalů. Ne, není to zázrak. Ale od pilotu je jasné, že jde o oddychovou akčňárnu bez výraznějších ambicí na styl nebo obsah. V tomhle ohledu to vyšlo a ta jedna hvězdčiak navíc je kvůli prosté skutečnosti, že Andrea je kost a kurýr jako profese je sympatickej job. http://umenivyberu.cz/serialy/transporter-the-series/ ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál, perfektní auta místy i akce.Ale hlavně představitel kurýra, který se mi zdá lepší v mnoha věcech než Statham.Jestli to srovnáváte s jinými žánry tak je jasné že vám to nebude sedět, ale jestli to můžu srovnat s kobrou 11 tak je tohle narozdíl od ní svěží. V záplavě trendů seriálů u kterých přemýšlíte ješte týden potom a modlíte se aby nezemřel váš hrdina zčistajasna, je to opravdu vítaná a žádaná změna. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kurýr nikdy nebyl žádný filmový skvost, ale Jason Statham a jeho kousky dodávaly filmům zábavnost. Seriál - krom toho že není z poloviny tak zábavný - je navíc příšerně odfláknutý. Lacinost z něj čiší ze všech koutů a to že je točený v ČR mu na kouzlu vůbec nepřidá. Auta s českými SPZ se mezi záběry mění na francouzské, auta se prohání okolo Poděbrad a děsně si hrají na Francii. Ne, mě nevadí to balamucení. Mě vadí, že se to ani nesnaží maskovat. Prostě chčijou divákovi na hlavu a ani se to nesnaží vydávat za déšť ;). ()

Galerie (280)

Zajímavosti (12)

  • V čase 32:00, při souběžně probíhající automobilové honičce, poslouchá postava Dietra (Charly Hübner) znělku ze seriálu Kobra 11 (od r. 1996). (fabecc1222)
  • François Berléand si zahrál i ve všech třech předchozích snímcích filmové série Kurýr. (Stanley619)
  • V štvorkolesových hlavných úlohách sú obsadené prevažne nemecké značky ako Audi, Mercedes, BMW a pod. (Kefas21)

Reklama

Reklama