Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Náhodou je Getaway povedená akční jízda, která uteče jak voda. Je to čistě akční filmová honička, od který nelze nic jinýho čekat. Hlavní hrdina je uvěřitelnej, vyklepanej ze ztráty svojí manželky, kterou unesli nezníámí šmejdi. Horší už to je s mladou hackerkou, která mi nesedla chováním. Hlavní jsou zde pěkný reálný honičky, točený mnohdy nepřehlednou kamerou. Celkově je to ale paradni filmek na odreagování, od kterýho asi neakční fandové vůbec nic nedostanou. No my fadové Shelbyho hodně. Za mě 86% :) ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem viděl pod názvem filmu jméno Selena Gomez, začal jsem se na tento film těšit. Trailer nevypadal špatně a tak jsem očekával pořádnou podívanou. Jenže toto bulharské Rychle a zběsile moc úspěchů nenadělá. Celý příběh je postavený na hlavu. Trhliny v příběhu a neobjasněné důvody jednání padoucha, které by stejně asi nikdo nepochopil tu z příběhu dělají lacinou frašku. Je to celé nelogické, postavy jednají a mluví nelogicky, rozhovory jak kdyby mluvili děti okolo 8-10 let. Bohužel Selena tu hraje vzhledově a chováním holku v pubertě a najednou ví vše o bankovnictví a jak hacknout každý server. Do nebe volající nesmysly. 2 hvězdy jen za Selenu. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ethan Hawke je jeden z mých nejneoblíbenějších herců, takže mi hezkou chvíli trvalo, než jsem jej začal ve filmu alespoň trochu brát. Getaway je taková akční jednohubka, kterou zhltnete, když v nabídce nenajdete nic lepšího, rychle ji strávíte a ještě rychleji vy***... vyloučíte, to bude vhodnější slovo. Neříkám, že jsem se vůbec nepobavil a že bych se nudil, avšak na více než dvě hvězdičky to není už proto, že podruhé bych si snímek nepustil. Jako výplň času cestou do Prahy autobusem to však nebylo nejstrašnější. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Očekávání: Bude to značně neoriginální, ale mohlo by to být chytré, zábavné a správně béčkové. Výsledek: Je to značně neoriginální a navíc to vůbec není chytré ani zábavné a béčkové to je, ale škrtnul bych to slovo správně. Strašně by mě zajímalo jestli ti diletanti, co tohle filmové dílko vyráběli, vůbec seděli v Mustangu. To auto je líný a to ve všech verzích a opacéřovaná verze by žrala, tak 100 litrů benzínu na 100 kilometrů. Takže v tom filmu by musel tak 10x na benzínku, ale dobře je to film a já to beru. Vlastně celá ta zmínka o Mustangu je tu, protože tohle auto vážně nesnáším a oni ho pořád do těch filmů cpou. Nejhorší však je, že se v tom filmu 90 minut děje pořád to samé, drsně se tvářící Ethan Hawk jezdí po městě s vyplašenou Selenou a kolem létají kusy bulharských policejních vozů. Přeberte si to, jak chcete, ale až na to budete koukat, tak si na mě vzpomenete. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Je to paradox. Spočiatku, keď som si všimol v popise filmu, že tam hrá Selena Gomez (v akčnom filme), neveril som, že to bude stáť za pozretie. Ani neviem prečo som tomu dal napokon šancu. A vlastne som urobil dobre. Očakávania boli mizivé, výsledok síce slabší priemer, ale prekvapivo to celkom odsýpalo. Dej síce nie je nijak výrazný, scenár jednoduchý so snahou zauzliť čo sa dá, ale popravde je to svižne natočené. Čo je obrovská devíza. **/*** ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Filmaři používali 70 kamer VIOS, které umisťovali do prostřed silnice, odkud pořizovali dynamické záběry aut, které přes ně přejížděly. Několik těchto kamer natáčení nepřežilo. (Cheeker)
  • Během natáčení se používalo přibližně 28 7D kamer, které byly umístěny na místa na autech, odkud pořizovali panoramatické 360° záběry toho, co se dělo v interiérech aut a venku kolem nich. (Cheeker)

Reklama

Reklama