Reklama

Reklama

Iron Man

  • Česko Železný muž (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V tajemném koutu Číny leží dlouho pohřbené město, místo konečného odpočinku kruté dynastie. Je to místo nevyslovitelného zla, jehož temná tajemství měla být časem zapomenuta. Nyní jsou ale znovu odkrývána. Pečeť vězení je rozlomena. Sněhová bouře, Vichr, Požár a Zemětřesení – kvarteto démonických živlů je vypuštěno na svět. Jejich cílem je sesbírat pět kouzelných prstenů, které znovu vzkřísí jejich hrozivého pána k moci. Jen jediná osoba má sílu se jim postavit - IRON MAN. Z vrcholků čínských hor až do hlubin Atlantického oceánu, do srdce aktivní sopky, bude Tony Stark ve svém speciálním brnění, pronásledovat tyto ďábelské bytosti. Bude ale Tonyho super vysoce technologické vybavení stačit k vítězství? Osud, ale nejde obelstít, den Mandarína se blíží... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Nuda. Tohle slovo mě napadlo po skončení této animace komixového iron mana. A přitom tam bylo akce dá se říct od začátku do konce a přitom mě to šíleně nudilo, takže je asi něco špatně. Nejspíš to bude tím dějem, který je slabý a založen na nějaké čínské legendě nebo co. Navíc ta animace nebyla nějak oslnivá, ale spíše průměrná. Film s Downey Jr. byla pecka, ale tohle dá se říct nestojí za nic. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bohužel, nemohu jinak. Snímek plný chyb ať již charakteru narativního, samotné animace a dokonce i takové základní věci jakou je kontinuita. Jsem fanouškem Iron Mana a bohužel mě opravdu mrzí vidět jej v tak mrzkém, nezábavném a bezkrevném originu, který nejen že v laciné animaci utápí samotného muže v ocelové zbroji, dokáže stáhnout ke dnu i jeho největšího nepřítele. Když pak přijde ještě skrz naskrz naivní tečka, člověk snad i začne litovat těch 83 minut. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Táto rozprávka Iron Man slúži skôr ako návnada na hraný film a práve z ponúknutého príbehu sú niektoré veci použité aj priamo vo filme v trošku pozmenenom znení. Ak by sa použil celí príbeh aj pre hraný film, bol by to nezáživný klon podobný napríklad s takou Múmiou: Hrob dračieho cisára, takže by to bola taká príbehová Čínska traškarica bez troška originality. Graficky to ujde, aj keď sa o nič preborné nekoná, príbeh je klasická hrdinská záchrana sveta pred zlom, bez rozvitejšieho deju, kde by sa udialo niečo čo mohlo ohúriť. Priemer čo nič preborné nepriniesol. /55%/ ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Pro kratší info a shrnutí : Tony Stark/Ironman je frajírek, „norek“ a majitel Megakorporace, jež momentálně tvrdě maká na vyzdvihnutí Ztraceného města z podzemí někde hluboko v Čínské džungli. Když se konečně setká s úspěchem a město spatří opět světlo světa (a né že by při vykopávkách neměl nouzi o problémy a nepřátelské pokusy o sabotáže…) má to pro svět neblahé vedlejší účinky - staré proroctví o vzkříšení Mandarina přivede k životu 4 Elementaly, jež musí pro svého pána najít 4pradávné prsteny… Pro film platí absolutně vše, jako pro jeho staršího bratříčka Ultimate Avengers, s tím rozdílem, že se zde délka vyšplhala na dlooouhých 83 minut a tam, kde v UA vyplňoval prázdný prostor zápas či hádky mezi hrdiny, je zde nudná konverzace a pomalé posouvání děje kupředu. Pěkná animace a slušný závěr však zde na průměr nestačí… ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Parádně odfláknutý animák. Hrozná grafika (kdyby to bylo o 10 let starší, tak snad odpustím). Přitom plakát vypadá bombově. Příběh je trochu na vodě a jak sem byl mírně udiven zvraty a chováním v hraném Iron manovi, tak tady to je daleko víc ad absurdum. Určeno publiku do 10 let a to netvrdím, že se to těm capartlm bude líbit. Jedna z nejhorších adaptací komixu co jsem za poslední dobu viděl. 35% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen an motivy komiksu společnosti Marvel Comics „Universe Iron Man“, který napsal Stan Lee a ilustroval Larry Lieber. (Terva)

Reklama

Reklama