Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie, která mě dokázala bavit od samého začátku. Jensen Ackles měl úžasnou roli a už při první scéně jsem se málem podělal smíchy a i kvůli jeho vzhledu. Originálního příběhu se divák nedočká, ale typického s koncem jak má být. Co také čekat od romantické komedie s nádechem lehkého drama. Musím pochválit i hudbu, poněvadž se do tohoto snímku hodila.. 8/10 = 80% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příběh o bandě přátel z bagetárny.Jeden nudný hipík alá bývalý voják, Piper,která pátrá po své dceři ,lehká holka Trish,mužatka Jen,snažící se nám vštípit,že na vzhledu nezáleží a hlavně Priestly,ten kluk s čírem a zábavnými tričky,který se na konci filmu zbavil svého odlišného vzhledu,aby získal dívku svých snů.Cítíte v tom popisu trochu hořkosti?To bude asi tím,že na vzhledu přece nezáleží:)Docela mě unavuje to filmové klišé, kdy nějaký zajímavý a odlišný člověk zahodí svoje piercingy nebo barvené vlasy jen proto,aby se zavděčil ostatním.Jedna věc,kterou bych vypustila.Kladu si otázku,kdyby za Trish Priestly přišel ještě s propíchaným obličejem a modrým čírem,šla by s ním na rande? Asi sám věděl,že ne. Špatný špatný špatný soundtrack,občas dost blbé klišé nebo trapné momenty, na druhou stranu docela pohodová podívaná o přátelích,kteří spolu pracují,svěřují si každé maličkosti a vzájemně si vypomáhají.Zřejmě jen to,Jensen Ackles a příběh Piper se mi líbilo.Jinak pro mě naprosto průměrná záležitost,na kterou si už zítra určitě ani nevzpomenu.Škoda. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Typický film, který se obvykle točil kolem roku 2000, ale tenhle je překvapivě mnohem mladší, i když se tak netváří. No typický... dalo by se říci hoodně vyčnívající! Film od kterého nic nečekáte a totálně vás odbourá. Jede si klidnou stopou do vaší mysli a tam se zabydlí tak moc, že vám zpříjemní celý den a zasmějete se od ucha k uchu. Postupem času jsem si jednotlivé postavy zamiloval a ač romantické filmy moc nevyhledávám, tak tohle mi prostě sedlo a něco takového bych také jednou chtěl zažít... Ty trička Priestlyho byly prostě boží! :D ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ale o to lepší romantická komedie. Příběh je klasický, kombinuje několik notoricky známých motivů, ale vše funguje a vše do sebe hladce zapadá. Hlavní podíl na tom samozřejmě má vyjímečně dobře trefený casting a odlehčená civilní atmosféra, díky čemuž se vše krásně slije v jeden kompaktní celek. Ideální film pro zahnání špatné nálady. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Pohoda z tohoto filmu přímo sálá. Proto je škoda že se v závěrečné třetině jako obvykle začne příliš tlačit na pilu se klišoidními vzdělávacími moudry a pohoda je ta tam. Obsazení nemá chybu a i všechny příběhy jsou zajímavé, ale mezi všemi přímo září hláškující Priestly a "hodný taťka" Trucker. Za to, co nakonec provedli Priestlimu by tak autoři zasloužili minimálně pověsit. Přesto, jako nenáročný snímek funguje Ten Inch Hero bezvadně. A máme čokoládu? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)
  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)

Reklama

Reklama