Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

Cejny 

všechny recenze uživatele

Takové překvapení jsem nečekal. Je vidět, že z klasického námětu jde ještě pořád udělat nadprůměrně kvalitní film, ze kterého navíc srší síla a láska na všechny strany. Sympatičtí, neznámí herci, jejichž postavy a životní příběhy jsou naprosto odlišné, a z nichž každá dostala patřičný prostor, dělají tento film nadprůměrným. V neposlední řadě nesmím zapomenout na vhodně vybraný soundtrack a díky předzávěrečné scéně přidám hvězdu navíc. 85 % ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Dámy a Páni nalejte si pohár červeného vína, zabalte sa do deky, vypnite mozog a pozerajte, ak všetko spravíte tak ako máte bude pravdepodobne očarení tak isto ako ja, každá jedna postava má silnú charizmu a pod povrchom ukrývajú dobré a romantické srdiečko. P.S je to rozprávka, nečakajte teda nejaký reálny príbeh podľa skutočnej udalosti, toto sa asi nikdy nestane, akurát ľutujem že som to musel pozerať sám ... ()

Reklama

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Takový na první pohled nenápadný další druhý romantický filmeček. Ale kupodivu jde o hodně povedené dílo, které vlastně nemá zase tolik romantických klišé, ale naopak se tu objevuje docela dost povedených vtípků. Je to hoooodně pohodové dílko, které pozvedne náladu, aniž by šlo o přeslazenou limonádu. Je to jeden z těch filmů, které ocení romantická duše i její méně romantický protějšek :). ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Krásně naivní snímek, kde je život jednoduchý, všichni se mají rádi, najdete si práci v prvním fast-foodu, kam vlezete, vaši spolupracovníci a šéf se ihned stanou vašimi nejlepšími přáteli a stejně tak se snadno dostanete do přízně muže s dítětem, kteří vás ihned po prvním pětiminutovém setkání vezmou jako učitelku kreslení a chůvu v jednom. Ta sladkost a naivita číší z každé scény a i když jsem chtěla dát aspoň 3 hvězdy za Jensena Acklese, jehož role nemá chybu (co se týče hlášek, nápisů na tričkách a stylu), tak nakonec musím jít o hvězdu níž už jen proto, že se tohoto musel ke konci vzdát a ztratit tak vlastně svou identitu jen kvůli holce. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde jsou všichni strašně hodní, mají problémy s láskou a úplně náhodou pracují ve stejném bistru. Nízký rozpočet je poznat hodně, ale to až není takový problém. Horší už je to s hudbou, která vymyšlí, co nejvíc způsobů jak být otravná. Postavy hrají vesměs seriálové hvězdičky, některé talentu pobrali víc, některé už míň. Nejzajímavější je jako vždy dějová linie, která se snaží být nejbizarnější, holka "pro všechny" a kluk, který se vyžívá v kiltech a barvách na vlasy. Stejně je to ale zklamání, protože podobná dramata už tu byly xkrát a mnohokrát lépe. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)
  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)

Reklama

Reklama