Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

uiu 

všechny recenze uživatele

Krásně naivní snímek, kde je život jednoduchý, všichni se mají rádi, najdete si práci v prvním fast-foodu, kam vlezete, vaši spolupracovníci a šéf se ihned stanou vašimi nejlepšími přáteli a stejně tak se snadno dostanete do přízně muže s dítětem, kteří vás ihned po prvním pětiminutovém setkání vezmou jako učitelku kreslení a chůvu v jednom. Ta sladkost a naivita číší z každé scény a i když jsem chtěla dát aspoň 3 hvězdy za Jensena Acklese, jehož role nemá chybu (co se týče hlášek, nápisů na tričkách a stylu), tak nakonec musím jít o hvězdu níž už jen proto, že se tohoto musel ke konci vzdát a ztratit tak vlastně svou identitu jen kvůli holce. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Takové překvapení jsem nečekal. Je vidět, že z klasického námětu jde ještě pořád udělat nadprůměrně kvalitní film, ze kterého navíc srší síla a láska na všechny strany. Sympatičtí, neznámí herci, jejichž postavy a životní příběhy jsou naprosto odlišné, a z nichž každá dostala patřičný prostor, dělají tento film nadprůměrným. V neposlední řadě nesmím zapomenout na vhodně vybraný soundtrack a díky předzávěrečné scéně přidám hvězdu navíc. 85 % ()

Reklama

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem žádný nadšený fanda podobného typu filmů, ale Ten Inch Hero mě naprosto dostal, hlavně pohodou, která z něho přímo sálá a taktéž příběhem, který nám jasně ukazuje, jak důležité jsou v životě člověka přátelství a láska. Tenhle nevšední příběh plný milých lidí, v kterých se někteří z vás možná i poznají, se právě zařadil na "no.1" v mém nepříliš bohatém žebříčku romanticko-dramatických komedií ;-). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Menší film složený spíše z televizních, ale sympaticky působících herců v rolích hodných a za každou cenu dobráckých postav, pohodový příběh nabitý pozitivní energií, humorem a dokonce i se špetkou toho životního dramatu. Do toho rockový soundtrack rozvíjející už tak silný 2000's feel. Je to nakonec i hodně sladké, ale tak vkusně, že to vlastně vůbec nevadí. Až si člověk posteskne, že takhle reálný život nefunguje. Opravdu ideální film na odreagování. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Pohoda z tohoto filmu přímo sálá. Proto je škoda že se v závěrečné třetině jako obvykle začne příliš tlačit na pilu se klišoidními vzdělávacími moudry a pohoda je ta tam. Obsazení nemá chybu a i všechny příběhy jsou zajímavé, ale mezi všemi přímo září hláškující Priestly a "hodný taťka" Trucker. Za to, co nakonec provedli Priestlimu by tak autoři zasloužili minimálně pověsit. Přesto, jako nenáročný snímek funguje Ten Inch Hero bezvadně. A máme čokoládu? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)
  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)

Reklama

Reklama