Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura (Danielle Savre) prežila v detstve ťažké trauma keď sa spolu s bratom stali svedkami vraždy rodičov, pričom vrah nebol nikdy chytený. Po opätovnom prepuknutí jej fóbii a na naliehanie kamarátky nastúpi do liečebného ústavu pod vedením Dr. Allena (Tobin Bell), ktorého pacientom bol v minulosti aj jej brat. Krátko po nástupe sa však dozvedá pravdu o experimentálnej liečbe jej brata ktorá nedopadla tak celkom podľa predstáv a navyše okolo nej začnú umierať ostatný pacienti na smrteľné nehody. (petero)

(více)

Recenze (70)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Skokan roku hihihi. Tedy spíše skokan v rozdílu procent proti prvnímu filmu. Tomu jsem nedal ani ň, zde však mohu směle chválit. To, že to má v podstatě spád, to že se konečně přidali do filmu i trikaři, anebo také to, že to má i trochu toho napětí. Na rozdíl od prvního filmu, toto lze klidně mezi splattery zařadit. Třešnička = Tobin Bell. *** A PŮL ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zhledl film Boogeyman 2, a nutno podotknout,ze to je ma prvni navsteva. Docela mne to prekvapilo. Cekal jsem nehorazny video shit,ale byl jsem (a musim rict,ze mile) prekvapen,az na zaverecnou pointu. Je to ted v kazdem druhem filmu. Mohli scenariste vymyslet neco lepsiho. No co uz. Aspon byla fajn atmosfera, nektere herecke vykony nebyli toporne, a potesila me i smrtici vynalezavost. Nevim,nevim,ale mozna se podivam i na prvni a treti pokracovani strasaka... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Digitálneho bubáka plašiaceho hlavného hrdinu vystriedal bubák psychopat, ktorý v centre liečenia fóbií strachu zabíja svoje obete pri tom čoho sa najviac boja (tma, baktérie, nadváha ...) až si ako poslednú vychutná hlavnú hrdinku ktorá sa bojí bubáčika. Takže tentokrát je to slasher, pár čriev vypadne, niekoho zošrotuje výťah, niekto príde o hlavu, niekto sa doreže a niekto si zatancuje v rytme elektrického prúdu (a to tu prosím pekne niekto zvládne aj dva takéto úkony takže sa nebojte toho že som vám všetky fatality vykecal) ale najviac sa mi zrátalo asi kyselinou rozleptané zažívacie ústrojenstvo alebo ten sex s prestrihom na mordujúceho psychopata :-) ? Našťastie dvojka nie je až tak úboho nudná ako jednotka, no opäť je to len ďalší podpriemerný produkt, no vzhľadom na firmu Ghost House by som povedal že na ňu až celkom dobrý, vzhľadom na to že to je nepriame pokračovanie úplnej kokotiny. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

První díl byla hororová bomba, u které by se nenudil ani ten nejhorší hororový kritik ( To, co jsem právě napsal nebylo myšleno vážně). Laťka první filmu nebyla moc vysoko. Tím pádem, ikdyby byl druhý díl hovadina, byl by lepší než jeho předchůdce. Bohudík druhý díl mě totálně překvapil a byl jsem svědkem toho, že i dvojky dokáží být 100x lepší než díly první. Provedení vražd bylo zvládnuté precizně a byl jsem mile potěšen skvělým gore. Děj není nijak dokonalý , ale nějak neotravuje sledování. Obsazení už je ucházející (Hypernova byla pravděpodobně zbourána) a stopáž je tak akorát. Jsem nadšen. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je po jedničce jako špatný vtip. A ještě horší vtip je, že to má lepší hodnocení než jednička. Zatímco jednička stavěla na atmosféričnosti, nápaditosti a mysterióznu, tady se to celé zvrhlo v průměrnou, několikrát omletou teen vyvražďovačku, což je podle mne rozhodně krok zpátky. 30 %. PS. Jaká je pravděpodobnost náhody, že se po jedničce s Lucy Lawless objeví ve dvojce Renée O’Connor? :-D ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Jeff Betancourt v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Přesto, že film byl určen k vydání rovnou na DVD, byl promítán v některých zemích v kinech. V kině jej viděli diváci v Rusku, Itálii, Mexiku a Venezuele. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie ve městech Los Angeles a Pasadena. (Terva)

Reklama

Reklama