Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura (Danielle Savre) prežila v detstve ťažké trauma keď sa spolu s bratom stali svedkami vraždy rodičov, pričom vrah nebol nikdy chytený. Po opätovnom prepuknutí jej fóbii a na naliehanie kamarátky nastúpi do liečebného ústavu pod vedením Dr. Allena (Tobin Bell), ktorého pacientom bol v minulosti aj jej brat. Krátko po nástupe sa však dozvedá pravdu o experimentálnej liečbe jej brata ktorá nedopadla tak celkom podľa predstáv a navyše okolo nej začnú umierať ostatný pacienti na smrteľné nehody. (petero)

(více)

Recenze (70)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Solidní snímek s prudkým rozjezdem, aby trochu polevil, nechal vydechnout a opět vyprodukoval atmosféru, která by se dala krájet. Napětí silně přebíjí slabý scénář, což není na škodu. Přesvědčivé výkony nenechají napochybách jedinou minutu, což dokládá o slibném provedení hororového námětu. Ten originalitou sice nekypí, ale to ani trochu nevadí. Nepřekvapí ani otevřený konec. Zkrátka solidní vyvražďovačka, kterých je sice spousty, ale která se neztratí. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je po jedničce jako špatný vtip. A ještě horší vtip je, že to má lepší hodnocení než jednička. Zatímco jednička stavěla na atmosféričnosti, nápaditosti a mysterióznu, tady se to celé zvrhlo v průměrnou, několikrát omletou teen vyvražďovačku, což je podle mne rozhodně krok zpátky. 30 %. PS. Jaká je pravděpodobnost náhody, že se po jedničce s Lucy Lawless objeví ve dvojce Renée O’Connor? :-D ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Boogeyman 2 mi přišel jako adoptivní bratříček. S jedničkou a trojkou má prakticky společnej jen název a přesto patří do rodiny. Z bubáka se stává reálný killer a Boogeyman 2 tak dostává úplně jinej směr. Vraždy jsou celkem povedený, ale není to nic co by mě dostalo do kolen. Potěšila i účast Tobin(a) Bell(a). Pointa filmu je triviální a závěrečné odhalení killera není nic co by dokázalo překvapit. I tak je ale Boogeyman 2 nejlepším dílem téhle podprůměrné hororové série. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak předně musím říct, že první díl jsem neviděl, ale slyšel jsem na něj mnohé negativní ohlasy, takže jsem od tohoto "pokračování" nečekal vůbec nic. Byl jsem velice překvapen po většinu stopáže povedenou atmosférou, slušnými hereckými výkony i vynalézavostí některých úmrtí. Naopak mě docela zklamala pointa, kterou sem teda vzhledem k předcházejícímu dění opravdu nečekal a která sem ani moc nepasuje. Jo a je vtipný, že Jigsaw Bell mi naháněl větší strach než samotný Boogeyman :) V porovnání s jinými filmy, které jsem měl v poslední době tu smůlu vidět, se rozhodně jedná o nadprůměr. PS: Může mi někdo, kdo viděl jedničku, napsat, zda-li má tento snímek se svým předchůdcem společného ještě něco jiného kromě názvu? Podle toho, co jsem četl, asi ne :) ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo sto krát lepšie ako jednotka. Najviac sa mi páčilo to, že boli všetci uveznení na psychiatrickej liečebni a to dodávalo filmu akúsi strašidelnejšiu atmosféru. To rozuzlenie som nečakal v žiadnom prípade keďže jednotka bola spravená ako duchársky kúsok ale páčilo sa mi to. Mimochodom, s jednotkou to malo okrem názvu spoločné ešte niečo ... úplne malý detail, ale predsa ... keď Laura prechádzala záznamy doktora Allena tak tam bol článok o tom ako spáchal samovraždu muž trpiaci tými istými bludmi (hl. hrdina z jednotky). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie ve městech Los Angeles a Pasadena. (Terva)
  • Přesto, že film byl určen k vydání rovnou na DVD, byl promítán v některých zemích v kinech. V kině jej viděli diváci v Rusku, Itálii, Mexiku a Venezuele. (Terva)
  • Jeff Betancourt v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno