Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

moriero 

všechny recenze uživatele

Nápad je excelentní: Sympatický Ian každý den prožije strašlivou smrt, aby se hned na to probudil v paralelním světě s novou totožností, kdy hrozná smrt jeho bývalého já byl jen snem. Béčkovost horrorových scén mi ani tak nevadila (teda až na tu řezavou mašinu nad jeho nemocničním lůžkem jako z filmu Hostel), ale pointa celého příběhu mi přišla jako nepovedená epizoda ze seriálu Charmed. A pracné počínání démonky Médey bylo značně kontraproduktivní. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Proč ? řekne mi někdo proč ? proč se v tak výtečně našlápnutém hororu musí ke konci objevit stupidně zamotaný děj, hodně prostě dialogy a aby toho nebylo málo Dario Piana musel přidat nadpozemské stvůry . Proč ?? nebál bych se sáhnout po vysokém hodnocení ( u hororů to dávám málo kdy), tentokrát bych však udělal výjimku za perfektní efekty, atmosféru, super podání herců, ale hlavně za skvělý nápad příběhu, jen škoda těch příšer :( ()

Reklama

david666 

všechny recenze uživatele

Co se týče děje zas taková sláva to není. Zpočátku má film slušnou atmosféru, ale ke konci sklouzne ke klasickému modelu duchařského hororu. Velice pěkně jsou však vyvedeny přízraky, které hlavního hrdinu pronásledují. Navíc se jich nabažíme dosytosti, objevují se stále více takže si je můžeme pěkně prohlédnout a to jak v noci tak za dne. U současných filmů mi totiž vadí, že duchové, monstra apod. se objevují málo nebo ve tmě takže člověk musí napínat oči aby něco viděl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo na začiatku vyzeralo ako zaujímavý nápad, skončilo len ako nedomyslená hlúposť. Čo sa zdalo byť originálnym námetom, skĺzlo do nezmyselného zhluku všetkého možného. S každou minútou klesalo moje hodnotenie tohto filmu. Hodne tomu tiež pomáhala aj Jaime Murray. Z tej veru herečka nikdy nebude. No a tie digitálne monštrá nemajú šancu zapôsobiť na žiadneho starého horrorového harcovníka. ** ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl i pár horších filmů, ale tento je taky strašný. Něco tak nudného a nezajímavého že jsem poslední půl hodinu přeskočil a podíval jsem se jen na konec jestli hlavní hrdinové přežijí.SPOILER: Bohužel ano, bohužel proto protože jsem se už pak jen modlil ať je příšeráci vykuchají definitivně a já mám od nich klid (což bych přál i celému tvůrčímu týmu).KONEC SPOILERU. Hercům, potažmo i scénáristovi, režisérovi a dalším bych dal lopaty do rukou a poslal je dělat něco smysluplnějšího. 1 hvězda za hezký holky a Příšero/duchy (Harry Potter). ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama