Reklama

Reklama

Diskuze

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

O Hisokovi toho ale zas o tolik víc známo taky není... navíc z pohledu nynějšího děje obou mang je daleko pravděpodobnější se v nejbližší době něco víc dozvědět o Aizenovi.) A Aizen má pro zloducha imho ideální "high and mighty" styl, kdežto Hisoka je spíš náladovej.
Stejně je ale Hisoka, pravda, hodně dobrá volba - kvůli účasti Hisokova dabéra jsem se třeba začal dívat na Prince of tennis. Ale tam bohužel nedabuje někoho, kdo mluví úchylně.

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

U mě z shounen zloduchů vyhrává Hisoka z Hunter x Hunter a myslím, že nebudeš tak úplně nesouhlasit :) Podle mě toho o Aizenovi zase nevíme tolik, což se doufám a předpokládám časem spraví.

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Subjektiv: Hmm bohužel ale souboje z prvních 60 dílů mají tu výhodu, že v nich svoje síly všichni předvádí poprvé. Tak má vždycky někdo navrch a výhody se střídají v průběhu boje. Ale zpětně se znalostí všech jejich schopností by vývoj boje byl docela předvídatelný. V těhle dílech je i taková věc jako Ichigovo bankai docela zajímavá. Ale tohle OVA bylo udělané kromě fanservisu spíš jako reklama na Bleach - pro lidi, který z Bleache neviděli ani ň. Pro ně by i tyhle boje mohly být zajímavé. A na půlhodinovou spíš vážně laděnou OVu to má docela smysluplný děj. Akce tam sice není nejlepší, to nebudu řikat ani já. Ale přeci jenom se mi poslední bitka líbila.)
Navíc já mám pro Bleach až nepřirozenou slabost, protože je to moje první anime a oproti jiným shonenům se mi (vedlejší) postavy zdaj o dost zajímavější a Aizen u mě jako zloduch docela vyhrává. Vlastně dějově na tom Bleach ani zdaleka neni tak špatně, sice jsou souboje docela základ, ale jiné shoneny by podle mě utrpěly víc, kdyby se souboje měly vystříhat.

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

To Genryuusai: Co je v Bleachi obvykle to nejzajímavější, jsou souboje. Souhlas? A mně se ty zdejší nijak zvlášť nelíbily. Zkus je srovnat např. se soubojem Kaname Tousena se Zarakim, který Zaraki vyhraje vpravdě po svém. A to neumí bankai. Nebo Soi Fong vs. Yoruichi, kde do jejich souboje vstupuje jejich minulost. Nebo Zaraki vs. Ichigo, souboj dvou hrubých sil. Byakuya vs. Ichigo...z Byakuyova bankai vážně běhá mráz po zádech. A na druhou stranu tady mě nevzal žádný souboj...proto dávám tak málo...protože krom soubojů (pro mě nezajímavých) už tu IMHO nic není...

Reklama

Reklama