Reklama

Reklama

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

  • USA Ultimate Avengers (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1945, druhá světová válka vrcholí. Nacisté se spojili s mimozemšťany a odpálili jadernou střelu na Washington. Kapitán Amerika se obětuje, aby zachránil svou vlast, ale končí uvězněn v hlubinách oceánu. Současnost. Generál Fury a vládní organizace S.H.I.E.L.D objevují dávno ztraceného hrdinu právě včas, aby mohli sestavit tým schopný ubránit Zemi před návratem mimozemšťanů. Kapitán Amerika, Iron Man, Hulk, Thor, Černá vdova, Wasp a Giant-Man se stávají superhrdinskou skupinou Ultimate Avengers. Inspirací animáku je úspěšný komiks The Ultimates od scénáristy Marka Millara (Wanted) a kreslíře Bryana Hitche. Odkazuje k němu novinová fotografie v posledním záběru filmu. Tato dvoustránková kresba se objevila v jedenáctém sešitu série. (snook)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Relativně krátké, což je příjemné, a současně zajímavé. Komiksové postavy působí dobře, stejně jako samotné prostředí komiksového světa, kterou animátoři vytvořili. Vše je na svém místě, včetně akce, které je dost, příběhu, který potěší a i hudby. Co tedy chybí a proč opět jen 3*? Animovaný film má prakticky neomezené hranice, ale potřebuje krátkou délku a velmi hutný děj (neplést s tempem). To se zatím nepodařilo naplnit bezezbytku a ještě trochu emoce a konečná podoba animáků bude skvělá. Další krok k lepším komiksovým zítřkům, ale bude to chtít ještě dost práce a pořádného filtru na superhrdiny (někteří, na to prostě nemají ...). ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil kvůli dříve viděnému seriálu The Avengers: Earth's Mightiest Heroes. Tady mi přišla animace, i na tu dobu, chudá a postavy hůře propracované - jak vizuálně, tak i charakterově. Na rozdíl od seriálu mi byly pramálo sympatické. Aspoň, že ten děj odsýpal a nenudil. Mimozemšťané byli správně hnusní a do určité míry i odolní. Čili hned nedostali na držku, a tudíž bylo na co koukat. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli ti, co natáčeli tenhle animovaný film, vlastně vůbec četli Millarovu předlohu. Ta předloha je akční, drsná, jsou zde skvělé postavy a skvělé superhrdinské momenty. Jenže tahle adaptace "Ultimates" je prostě jen roztomilá, bezzubá a bezbranná. Rozhodně je lepší pro ty, co komiks neznají. I tak to ale není nic, co by bylo zásadně jiné než standardní animovaný mainstream. ()

pivo 

všechny recenze uživatele

NUDA. Dej prakticky žiadny a ani ničím originálny. Jednoducho treba vytvoriť partiu superhrdinov, čo ochránia svet pred emzákmi. Tí pravdaže pri svojej prvej misii pohoria a pohádajú sa, aby sa nakonci spojili a dokázali, že priateľstvo je nadovšetko. Animácia sa ešte dá, ale na fyziku sa tvorcovia už vybodli. To ale môže byť aj zámer. Taký typický zástupca direct-to-video. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Severní atlantik 1945 a zdařilá válečná scéna vás navodí na akční náladu. Naštěstí je pak ve stejném rytmu i celý film. Kresba mohla být lepší ( závěrečné titulky to dokazují ), ale viděl jsem i spoustu horších. Otázka života Supervojáka zaznívá od začátku snímku. A ještě jedna otázka. Pomáhali Německé říši mimozemšťané? Jsem opačného názoru. Miluji to prolínání všech postav: Hulk, Kapitán Amerika, Stark Interprises, a přidá se i Thor, ale trochu později, zdolával kance z Altheimu. Zato Hulk se nám rozjel. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama