Reklama

Reklama

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

  • USA Ultimate Avengers (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1945, druhá světová válka vrcholí. Nacisté se spojili s mimozemšťany a odpálili jadernou střelu na Washington. Kapitán Amerika se obětuje, aby zachránil svou vlast, ale končí uvězněn v hlubinách oceánu. Současnost. Generál Fury a vládní organizace S.H.I.E.L.D objevují dávno ztraceného hrdinu právě včas, aby mohli sestavit tým schopný ubránit Zemi před návratem mimozemšťanů. Kapitán Amerika, Iron Man, Hulk, Thor, Černá vdova, Wasp a Giant-Man se stávají superhrdinskou skupinou Ultimate Avengers. Inspirací animáku je úspěšný komiks The Ultimates od scénáristy Marka Millara (Wanted) a kreslíře Bryana Hitche. Odkazuje k němu novinová fotografie v posledním záběru filmu. Tato dvoustránková kresba se objevila v jedenáctém sešitu série. (snook)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

t_gon 

všechny recenze uživatele

Zde snook již řekl absolutně vše, jak k ději, tak k samotnému filmu. Nutno dodat že podobnými počiny nás bude Marvel pomalu zasypávat častěji, neboť krátce po UA si to přímo na DVD sypal již druhý díl UA ( totožný s prvním dílem, včetně složení týmu. Pár hrdinů přibyde, pár odejde, animace totožná (kterou já osobně považuji za jednu výhodu filmu) a děj s emzáky zůstává… ) a The Invincible Iron Man. Na všechny se pěkně dívá a díky krátké délce celkem svižně odsýpají, takže pokud nikoho animace neurazí a má ke komisům blízko, tak jsou to jasné tipy na jedno nedělní odpoledne… ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotliví hrdinovia a akcie fungujú skvelo. Problém je trochu s príbehom (priveľa hrdinov, primálo času), ale aj napriek tomu, že zápletka okolo emzáckej invázie je trestuhodne v pozadí, ide o solídnu tímovku. Finále s Hulkom ma presvedčilo, že štyri hviezdy si toto zaslúži. Koniec koncov, pri sledovaní mi napadlo, že títo týpci by nakopali LIGE SPRAVODLIVÝCH (Krize na dvou Zemích ) zadok. Aj keď pri LS: Nová hranice by to bolo asi vyrovnané... ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Dostalo sa mi milé prekvapenie od tejto kreslenej komixovky. Je to kratučké a skvelo som sa bavil po celý čas. Množstvo komixových postáv bojujúcich bok po boku sa mi veľmi páčilo a najviac rozzúrený Hulk. Samozrejme po obsahovej stránke to nie je žiaden skvost, ale rozhodne to v takomto žánre postačí. Akčné scény sú super. 72% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

První část animované Marvelácké týmovky nedopadla špatně, ale taky nedopadla tak epicky a tak silně jak jsem očekával. Zdejší hodnocení v podstatě odpovídá výsledku. Je to dáno hlavně pomalým rozjezdem, kdy se lehce seznamujeme s našimi heroes a tvoří se samotný tým Avengers, přitom to ale mohlo být podáno záživněji. Konečná patnáctiminutovka v režii Hulka vs. zbytek týmu je opravdu chuťovka, ale za celý film je to jediná pořádná akce, na což nejsem u animovaných adaptací zvyklý. Navíc se na konci v podstatě vůbec neřeší hlavní problém. PS: zbytek se řeší v druhém díle :) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Relativně krátké, což je příjemné, a současně zajímavé. Komiksové postavy působí dobře, stejně jako samotné prostředí komiksového světa, kterou animátoři vytvořili. Vše je na svém místě, včetně akce, které je dost, příběhu, který potěší a i hudby. Co tedy chybí a proč opět jen 3*? Animovaný film má prakticky neomezené hranice, ale potřebuje krátkou délku a velmi hutný děj (neplést s tempem). To se zatím nepodařilo naplnit bezezbytku a ještě trochu emoce a konečná podoba animáků bude skvělá. Další krok k lepším komiksovým zítřkům, ale bude to chtít ještě dost práce a pořádného filtru na superhrdiny (někteří, na to prostě nemají ...). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama