Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ehm...text distribotora nepdhaluje jeden zásadní fakt, o kterém vlastně celý ten film je, takže to asi nebudu prozrazovat ani já..jen vězte, že tenhle film je takovým zvláštním způsobem morbidní a romantický zároveň..hlavně konec, kterej je až kýčovitě dojemnej..ale je pravda, že podobných filmů jsem moc neviděl a to se cení. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Film působí celkově trochu béčkovým dojmem, postavy se chovají jemně řečeno podivně a režisér jako by do finálního sestřihu zapomněl přidat několik dokreslujících scén. Výsledný pocit je přesto veskrze pozitivní. Největší zásluhu na tom má sympatický výkon ústřední dvojice a poměrně zajímavý námět. Fajnová pohádka na líné nedělní odpoledne. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Film ma zaujal svojim originálnym námetom, ktorý miestami prechádza do rozprávkového rozmeru. Ale o to to bolo čarovnejšie. Rozbeh bol naozaj zaujímavý, človek síce chvíľu nevie ktorá bije, v duchu si hovorí: "to čo je za kravinu?...", ale neskôr dostane príbeh formu a všetko sa vyjasní. Je tu veľa pekných myšlienok, aj keď skoro všetky smerujú k starej známej pointe: "človek si uvedomí čo má až keď to stratí". Avšak je to niečo, čo sa oplatí stále pripomínať. Len škoda toho neuveriteľne, strašne gýčovitého konca, ten mi vonkoncom nesadol. Chápem, že to dobre zapadlo do scenára, ale možno by sa dal spraviť ešte zaujímavejší a hlavne bez toho pátosu. Len sa stačilo s príbehom troška viac vyhrajkať. Našťastie film nenudil a pôsobil príjemne. 65/100 ()

Trishka 

všechny recenze uživatele

Mí milí filmoví maniaci, znáte ony filmové scény, které vás svou křehkostí a sílou dojmou tak, že když teď kdykoliv vidíte třeba modrou pláštěnku, se slzou v oku si řeknete: Jó, to sem tenkrát viděla film...? Pro mě jich v Camille byla fůra. Čert vem létající koně a chuť vykázat Davida Carrandina do jistých filmových končin. A to ani nemluvím o tom, že se v téhle bizarní podívané sešli mí dva nejoblíbenější herci! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, který jsem v roce 2009 viděl. Jsem přístupný všem možným žánrům i hůře stravitelným filmům, ale tohle byla příšerná blbost, bez hlavy a paty. Pouze prvních deset minut za něco stálo. Odpad dávám opravdu jen výjimečně, ale tentokrát k tomu nemám daleko. David Carradine s barevným koněm všemu nasadil korunu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)
  • Na závěrečné párty pro štáb a herce bylo karaoke. James Franco zde zazpíval písničku ze Spider-Mana, kde si v roce 2002 zahrál. (HappySmile)

Reklama

Reklama