Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

mikhail 

všechny recenze uživatele

Režisér zjavne nevedel, čo chce vytvoriť. Pretože vo finále vznikol snímok, ktorý nie je road movie, ani romantickou komédiou, mysterióznym filmom a už vôbec nie drámou. Vždy , keď už som si myslel, že sa dostane v mojom hodnotení aspoň na priemer, tak režisér urobil prestrih a začala séria ďalších nezmyselných scén. Herci občas prehrávali. Pri takom scenári a réžii samozrejme filmu nemohol pomôcť ani legendárny D.Carradine. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se chystala dát 4*, protože ono to opravdu není tak špatné, jak se může zdát-ale tím koncem zkrátka úplně všechno dobré zazdili. Camille je jako zfilmovaná Burtonova nevěsta, ale narozdíl od ní Camille postrádá vtip a mystično. Přesto je to takové bizardní a spoustě lidem to nemusí sednout. Chvílemi mě to dokonce dojalo. Jen je opravdu škoda toho spoiler konce, kdy zemře i Silas a oba naskočí na modrého (nebo byl růžový..?)koně a vesele s ním skočí do vodopádů,připraveni odejít na věčný odpočinek. To nebylo nic jiného, než kýč. Ale jinak Sienna s Jamesem vytvořili příjemný pár a dobře se na ně koukalo:) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Camille som videl relatívne nedávno (asi pred rokom) a úplne mi časom vyšumela z hlavy. Nebyť náhodného brázdenia po csfd, ani by som ju neohodnotil. Príjemná netradičná romantická komédia, ktorá neprávom úplne zapadla, aj napriek účasti pre žáner veľmi vhodných a netuctových Jamesa Franca a Sienny Miller. No áno, treba si pozrieť fotogalériu a spomienky sa hneď vynoria. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ehm...text distribotora nepdhaluje jeden zásadní fakt, o kterém vlastně celý ten film je, takže to asi nebudu prozrazovat ani já..jen vězte, že tenhle film je takovým zvláštním způsobem morbidní a romantický zároveň..hlavně konec, kterej je až kýčovitě dojemnej..ale je pravda, že podobných filmů jsem moc neviděl a to se cení. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky sa mi zdali nadarmo zdĺhavé a pri prvých scénach som mala pocit, že to nebude stáť za veľa a chystala som sa to vypnúť. Potom sa to však zrazu nejak celé zvrtlo a začalo sa to uberať zvláštnym smerom. Niečo na tom celom bolo také iné a chutné, že som to nakoniec s chuťou dopozerala a takmer mi slzička ušla pri záverečnej scéne :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)
  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)
  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)

Reklama

Reklama