Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

mikhail 

všechny recenze uživatele

Režisér zjavne nevedel, čo chce vytvoriť. Pretože vo finále vznikol snímok, ktorý nie je road movie, ani romantickou komédiou, mysterióznym filmom a už vôbec nie drámou. Vždy , keď už som si myslel, že sa dostane v mojom hodnotení aspoň na priemer, tak režisér urobil prestrih a začala séria ďalších nezmyselných scén. Herci občas prehrávali. Pri takom scenári a réžii samozrejme filmu nemohol pomôcť ani legendárny D.Carradine. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na začátku je pěkná svatba , ale Silas se tváří jak blb. Všichni se tak nějak chovají divně a hlavně Camilla , ta je na zabití. Po patnácté minutě se Silas docela rozkecá a jeho proslov mně rozesměje. Po dalších pár minutách už nevím kam ten film dospěje. Chvilkama je i docela smutný. Situace kolem Camille se začíná zhoršovat. Povedený film z velice pěkným koncem. A pointa? Láska přemůže všechno. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Spoiler Přestože mám Siennu Miller hodně rád, ze začátku jsem se musel hodně přemáhat, abych její otravnou upištěnou roli vydržel. Vůbec celý úvod nesliboval bůhvíjakou podívanou - ona bláznivě zamilovaná, on se nejspíš žení z donucení a její chování ho nesmírně vytáčí (má proč). Po cestě mají nehodu, ona se zabije, ale pak záhadně "žije" dál, byť je mrtvá - tohle překousnout mi dalo zabrat. Ale paradoxně od této chvíle začíná být Sienna taková jakou ji znám z jiných filmů - pěkná a sympatická, a celý snímek dostává jiný rozměr, je koukatelný. Ale ani to mu nepomůže, aby se přehoupl přes 50%. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky sa mi zdali nadarmo zdĺhavé a pri prvých scénach som mala pocit, že to nebude stáť za veľa a chystala som sa to vypnúť. Potom sa to však zrazu nejak celé zvrtlo a začalo sa to uberať zvláštnym smerom. Niečo na tom celom bolo také iné a chutné, že som to nakoniec s chuťou dopozerala a takmer mi slzička ušla pri záverečnej scéne :) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie filmy, kde stále ukazujú, ako niekto z dvojice váha pri obrade, či povie áno alebo nie, sú väčšinou otravné. Hlavne ako by o niečo šlo. Áno, nie, papier, nepapier, veď je to úplne jedno, svadba je prežitok, ktorý robí z chlapov v západnej civilizácii žobrákov. Späť k filmu. Zámerom režiséra bolo pravdepodobne urobiť zo Sienny Miller neznesiteľnú babu, avšak pre mňa bol neznesiteľný idiot Franco, teda jeho postava. Romantika nefunguje, mysterióznosť na úrovni Lolka a Bolka, herecké výkony prehnané. Myšlienka a záver filmu vrchol retardácie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Na závěrečné párty pro štáb a herce bylo karaoke. James Franco zde zazpíval písničku ze Spider-Mana, kde si v roce 2002 zahrál. (HappySmile)
  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)

Reklama

Reklama